Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 7 of 100 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 7 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Mon Jul 18, 2016 2:13 pm

Am pierdut noi ceva cumva sau am fost minţiţi în ultimii 4 ani şi Aurora nu îl plăcea pe Allan, ci pe Hans? întreabă şi ea confuză. Aurora însă e toată roşie şi abia îşi găseşte cuvintele. Nu chiar.. Doar că s-au schimbat lucrurile..
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jul 18, 2016 2:18 pm

Nuuu. Doar că eu ieri i-am spus mamei ei că o iau pe Aurora de soție ca să se vadă cu Allan. Că tot îmi spuneați să îmi caut o soție . Că am 21 de ani și nu ați accepta să nu iau pe cineva. Așa că am zis să o iau pe ea. Totuși, am început să ne descoperim mai mult și am ajuns să ne placem... și o ține de mână strâns când le spune lor asta. Și cum v-ați cunoscut mai bine? întreba Izaya curios.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jul 18, 2016 2:33 pm

Aurora oftează şi se uită în jos. Am făcut dragoste... Şi acum sperăm să avem şi un copil. Iar pe Shirley deja o ia cu ameţeala. Copilaşul ei inocent şi drăguţ a făcut atâââtea într-o seară. Nici nu se gândea că o să îşi găsească pe cineva potrivit. Era tare mândră. Dacă e ceva serios, atunci eu sunt de acord.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jul 18, 2016 2:37 pm

Iar Hans se pune în spatele ei și o ia în brațe, cu palmele pe burtica ei :3 Da. O vreau pe Aurora de soție . Dar mai e doar un hop. Zaphine a zis că va accepta și ea dacă voi câștiga un turnir contra unor prinți găsiți de ea... și de data asta o zice mai încet. Izaya deja se cam îngrijorează. Că de 3 ani, Hans s-a antrenat singur prin munți și nu a apucat să vadă evoluția lui. Și te poți descurca? întreba serios. Cred că da.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jul 18, 2016 2:46 pm

Ar trebui să te odihneşti sau să te antrenezi puţin înainte? îl întreabă rozalia mai preocupată de asta. Chiar trebuia să câştige lupta. Shirley era şi ea îngrijorată, dar nu vrea să zică ceva. Se pune la masă cu Izaya şi îşi iau să mănânce.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jul 18, 2016 2:54 pm

N-am ce să învăț în câteva ore. Nu sunt Allan să pot copia totul. și oftează. O să fac încălzirea mai târziu. Că acuma e devreme. Cred că o să mă odhinesc.. și ridică din umeri. Izaya urmărea discuția lor în timp ce mânca.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jul 18, 2016 2:57 pm

Bine atunci. şi îl sărută scurt pe obraz. Nu prea voia să o vadă părinţii lui sau mama ei aşa, că na, era ruşinos.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jul 18, 2016 3:02 pm

Mergi cu mine sau ai o treabă? o întreba normal. Că da, voia să stea mai mult timp cu ea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jul 18, 2016 4:00 pm

Ăh, vin şi eu. răspunde încet şi pleacă de acolo, nu înainte să le ureze bruneţilor poftă bună. Shirley se uită la ei şi zâmbeşte. Cred că o să le meargă bine. Se ştiu şi de mici..Nu? apoi se uită la Izaya.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jul 18, 2016 4:04 pm

Da... Iar Hans e mai pașnic. El se potrivește mai bine cu Aurora. Sper să le meargă bine. Mă bucur pentru el. Tare îmi era că este gay la câte prințese a refuzat. și chicotește, după mănâncă. Iar Hans o duce pe rozalie în camera lui.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 100 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics