Kanie Mansion
2 posters
Page 72 of 100 • 1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 86 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mh, vezi? Dacă nu erai aşa nimfoman, puteam rămâne la hotel aici. şi se bosumflă.
Dede- Admin
Nu e ca și cum tu nu ai fi o nimfomană, perversă mică ce ești. și o mușcă de buză, așa ca să o mai provoace.
Da, dar eu pot rezista fără să te ating puţin. apoi începe să chicotească şi se ridică de pe el.
Dede- Admin
La ce corp ai, te poți satisface și singură. și chicotește și el puțin, lasă mâinile pe lângă corp ca să iasă fata mai ușor din pat. Când te ia Akame? întreabă curios.
Nu ştiu.. Când o termina cumpărăturile. apoi ridică din umeri. Sper doar să nu mă uite aici că nu am bani şi o să te cicălesc pe tine să îmi asiguri cazarea şi hainele. şi începe să râdă, dar merge să îşi ia înapoi pantalonaşii şi maieul.
Dede- Admin
Ceva îmi spune că va dura ceva până va veni ea. spune ușor răutăcios. Iar ca să fie sigur că nu va uita Akame de Cecilia, o sună. Tu mândro, ce faci? Am auzit de la Cecilia că faci cumpărături, să nu uiți de ea ok? și da, o tachinează așa puțin. Vai ce îngrijorat ești tu. Sunt la salon , îmi fac părul. Am cumpărat multe chesti pentru mai mulți. Ai grijă de ea. și după închide telefonul. Sora ta e la un salon, își face părul. A zis că a cumpărat multe lucruri... Sper că ți-a luat și câteva haine. și râde și el. După se dă jos din pat și se îmbracă. Iar cum e Levi, o trântește în pat pe Cecilia și așează fața pe sânii ei mari și frumoși.
Abia ce s-au ridicat din pat că deja se pun înapoi, of. Dar asta e.. Dacă Levi vrea, cum să nu îl lase? Aşa că stă acolo cuminte şi îl mângâie pe cap.
Dede- Admin
Iar el se alintă acolo la pieptul ei pt că poate. Trec minute bune în care cei doi doar lenevesc și Akame se teleportează la ei. Și-a luat haine noi și și-a pus o extensie la păr ca să îl facă foarte lung și înpletit. Ceva de genul, dar fără ochii roz și ochelarii. Salutare frumoșilor. V-ați distrat? spune puțin mai tare, în caz de adormeau. Cumpărăturile fetei erau într-o dubă din afara hotelului. Că doar nu intra cu atâtea așa ușor acolo.
- Spoiler:
Cecilia tresare şi se uită la sora ei zâmbind. Mereu făcea multe cumpărături şi se vedea asta.. Bună, dragă. Nu mai mult ca tine, se pare. apoi îl dă pe Levi de pe ea şi se ridică în picioare.
Dede- Admin
Mda. bine că te poți teleporta unde vrei tu. Puteai înainte să îi spui Ceciliei să ia ceva . spune mai răutăcios.Lasă,lasă. Nu e ca și cum ție nu ți-ar plăcea. și scoate limba. Ce zici Cecilia, vrei să plecăm acasă?
Page 72 of 100 • 1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 86 ... 100