Kanie Mansion
2 posters
Page 59 of 100 • 1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 79 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cei doi ajung acolo şi văd că strada era cam crăpată, maşinile sparte şi lumea fugea nebună în spate. În faţă era Jimin, foarte mare. Shirley nu prea avea idee cum să oprească ditamai matahala, aşa că îşi ciufuleşte părul. Vreo idee?
Dede- Admin
Cred că pot rezolva asta.A mers cu Allan când era mai mic .Poate merge și aici. și o ia în față. Bestia îi vede pe bruneți și îi atacă cu o minge mare de foc. Izaya îi protejează pe toți cu Susanoo. Bestia se pregătește să îi mănânce pe toți cu gura lui mare. Iar Izaya își copiază tehnicile și abilitățile din Evul Mediu. Ochii îi strălucesc și îi atinge nasul , Izaya îi anulează absolut toate puterile ( pt moment, logic) și bestia revine la normal. Jimin e foarte slăbit și leșină. Văzând asta, îi dă puterile înapoi. Că dacă rămâne fără puteri prea mult, îmbătrânește și va muri.Iar el nu vrea asta. Cel puțin pt moment. Abilitatea asta a folosit-o în Evul Mediu ca să tempereze puterile lui Allan. Ca nu cumva să îl ucidă pe Hans din greșeală. Că pruncii se supără repede.
Eh, a fost mai usor decat se astepta Shirley, dar e ok. Macar l-au oprit.. Femeia merge si ea langa ei si isi pune mainile in san, uitandu-se la Jimin. Distructiv te-a mai facut ma-ta.
Dede- Admin
Iar blondul își revine repede. Ce să zic. spune el foarte răutăcios și se uită la ea. Și ce ai făcut mai devreme Izaya de m-ai oprit? Un truc sau un drog?! zice încă supărat. Ăhm. Ți-am anulat toate puterile până ai revenit la normal. Ți le-am dat înapoi. comentează normal brunetul. Asta îl face pe blond să se supere mai tare. Deci eu m-am bătut cu tine cu tot ce am și tu tot te-ai lăsat?! și da, iar îi sare nervi. Asta până când Akame teleportează de acasă o tigaie și îi o dă în cap ca să se liniștească. În loc să te enervezi, de ce ai fost monstru și ai atacat orașul? Ești tu un rău, dar nu ai face asta fără un motiv. comentează și ea, că mnah. Joker a răpit-o pe Serena și nu știu unde e. De-aia mi-am pierdut controlul...
Odată cu Akame vine şi Cecilia care e atentă la toată treaba. Aşa mult îi pasă de Serena oare? şi se uită la el insistent. Shirley oftează. Iar îşi bagă Joker nasul..
Dede- Admin
Dacă e,te putem ajuta să o iei pe Serena înapoi. comentează Izaya. Blondul nici nu voia să audă ,că îl lovește în orgoliu. Nu!Poate doar cu locația ei . Dar altfel nu vreau să fiu ajutat. E problema mea. Trebuia să am grijă mai mult de ea. spune iritat.
Bine atunci. şi îi dă un bileţel pe care era scris. Asta e, dacă el nu vrea. Să ştii că e viclean...Şi cam gay. Se poate să întindă coarda şi să îi facă foarte mult rău dacă nu ajungi acolo repede. îi explică calmă. Ea avea ''experienţă''.
Dede- Admin
Nu voi sta prea mult. Doar o iau și mă car. și ia repede biletul și pleacă repede. Akame când vede că și Jimin ține tare mult la Serena și face orice pt ea, își dă jos vergheta și o pune în geantă. Că legal nu sunt căsătoriți încă ,dar e deja decisă.
Shirley vede asta şi se cam miră. Trebuia să ia cumva legătura cu Izaya Jr. ca să o împace împreună pe Akame. Dar până atunci, mai avea nevoie de timp de gândire ce şi cum să facă exact. Ei, plecăm? întreabă Cecilia căscând deja. Spera să fie ceva interesant, dar se pare că nu a fost să fie.
Dede- Admin
Da. Nu am ce shoping să fac într-un oraș distrus. și face pe plângăcioasa. O ia pe sora ei de mână și se teleportează. Izaya ca să facă înapoi orașil la normal, întoarce orașul înapoi în timp pânâ când totul era la normal. A vindecat și înviat răniții atacului prin întoarcerea în timp a zonei și le-a șters oamenilor memoria. Că nu ar fi ok ca populația să știe de Jimin și monștrii din el. Tehnica asta o folosea în Evul Mediu ca să refacă cetățile după război. Călătoria asta a lor îi permite să știe mai multe abilități.
Page 59 of 100 • 1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 79 ... 100