Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 79 of 100 Previous  1 ... 41 ... 78, 79, 80 ... 89 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 79 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed Aug 31, 2016 10:31 am

Aşa creşte inima în pieptul mamei. Omg ce drăguţi suuuuuunt! Hans al meu a devenit aşa de matur şi puternic, aahh ~~ şi o dă în glicemie. Csf, e însărcinată, e mai sensibilă şi ea. Dar tu de ce ţii după tine tabloul, nebunule? întreabă Cecilia râzând. Deja se gândea la chestii de homosexuali şi na.. Pentru că fata, pardon, FEMEIA, cu părul roz a fost prima lui iubire. şi se calmează Shirley. Uuu, e frumoasă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 31, 2016 10:36 am

Exact. Dacă nu era Aurora ardeam poza pe loc. spune ușor încruntat. Se pare că indiferent de univers,minim o pereche din famile e incestuoasă. E clar. spune fata chicotind. Și de ce nu l-ai adus pe Hans cu tine, Allan? Ăla e prea ocupat cu copii. Pe lângă că are o tonă de hârtii. În plus, nu ne suportăm unul pe altul. Auzi, mi se pare mie sau Allan cu fratesu sunt opușii noștrii? Pe lângă că ăla e brunet și ăsta e blond, nu au nimic în comun cu noi. și îi zice în șoaptă Ceciliei.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 31, 2016 10:39 am

Cam să ştii că ai dreptate. Dar şi ăsta e urâcios rău. Mă întreb cum e Hans. răspunde tot în şoaptă. În poză nu numai că arăta foarte bine Hans, dar părea şi foarte blând, nu mereu încruntat ca ăsta. Şi cu Aurora ai mai vorbit? Sunteţi bine? O mai iubeşti? Aţi mai făcut-o? iar dă în sensibilitatea de însărcinată şi e curioasă de relaţiile lor.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 31, 2016 10:42 am

În general da. Dar cum soția mea e mai mereu cu ochii pe mine... Am apucat să o facem mai rar. și oftează. Hmm. Cică unii gemeni sunt total opuși . Probabil ăla nu e așa urâcios ca ăsta... continuă Akame.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 31, 2016 10:45 am

Oh, Doamne. Şi Hans ştie că o faceţi? Sărăcuţul, acceptă tot pentru a fi voi fericiţi, of.. iar acum se supără. Cecilia se plictiseşte şi se ridică de la masă. Trebuia să îşi facă antrenamentul de dimineaţă acum că l-a cam întârziat cu venirea blondului.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 31, 2016 10:49 am

Iar Akame merge după Cecilia că și ea s-a plictisit. Dacă ai de gând să stai pe aici, ai nevoie de niște haine normale. și se uita scurt la blond, după pleacă. Chiar dacă ne-am ascunde tot ar afla... Zici că are ochi peste tot. și oftează. Dar cum Izaya urăște blonzii, spune: Shirley, aici există vopsea de păr. Hai să îl facem brunet!
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 31, 2016 10:52 am

AH DA CHIAR CĂ! sare dintr-o dată femeia mai fericită. Merge la baie unde avea un dulap cu foarte multe cosmetice, creme, chestii pentru faţă, corp, eventual nişte prezervative, anticoncepţionale, teste de sarcină, DA AVEA DE TOATE AŢI ÎNŢELES VOI şi ia de acolo o vopsea de păr neagră. Normal că avea acolo oprite pentru că ştiţi...odată cu vârsta apar şi firele albe iar ei nu îi plăceau şi se mai vopsea ocazional. Treci la mama, Allan!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 31, 2016 10:54 am

Ăăăăă. Oke.... și merge după ea. Aici mama cu papa sunt mai nebuni decât la mine acasă.... își spune în gând. Că deh. Acolo Shirley nu avea așa mare tupeul ca aici.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 31, 2016 11:00 am

Asta e. Lume diferită - comportament diferit. Shirley îl duce frumos pe băiat într-o baie mare în care aveau oglinda pe uşă. Îl aştează pe un scăunel micuţ, cu faţa la oglindă, pune o pelerină d-aia pe el ca să nu se păteze pe haine şi scoate tubul de vopsea din cutie. Eşti pregătit să fii iar fiul nostru? şi are un zâmbet malefic. Stoarce tuburile într-un castronel şi amestecă cu pensula.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 31, 2016 11:03 am

Ăăă. Nu e ca și cum nu aș fi fost până acum. Dar mă rog. și ridică din umeri. El nu s-a făcut blond că a vrut el, ci e doar un efect advers la transformarea în vampir.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 79 of 100 Previous  1 ... 41 ... 78, 79, 80 ... 89 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics