Kanie Mansion
2 posters
Page 6 of 100 • 1 ... 5, 6, 7 ... 53 ... 100
Re: Kanie Mansion
După amiază la ora 15:00. îi răspunde indiferent şi se uită la mâinile lor câteva momente, apoi revine. Prinţii plecaseră de aseară şi acum o să le ia ceva întoarcerea. Să te pregăteşti. şi pleacă. Aurora aşteaptă să se ducă şi izbucneşte în fericire. Nu pot să cred că acceptă! Acceptă! apoi îl ia pe Hans în braţe.
Dede- Admin
Da. Mai am un hop de făcut și după ne putem căsătorii! spune brunetul plin de fericire,o ia în brațe și o sărută pe buze.
Am încredere în tine! zice cu drag. Îi sclipeau ochii când se uita la el şi îl ia iar la o tură scurtă de săruturi. Că după trebuia să se pregătească..
Dede- Admin
E în jur de 8-9. Până la ora aia aveau timp să stea împreună puțin.Hans știa ce are de făcut .Iar momentan o sărută pe rozalie franțuzesc . Nu face sex pt că l-ar obosi și da.
Nici ea nu accepta, că ştia că nu e tocmai prielnic înainte de bătaie..chiar dacă i-ar fi plăcut să se joace puţin cu Hans Jr. Poate după, drept răsplată. Acum se bucură de el doar aşa. Îşi duce mâinile după gâtul lui şi îşi plimbă limba în gura lui.
Dede- Admin
Iar Hans o lipește cu spatele de perete și o sărută cu multă poftă și pasiune.Și da,are curajul de a îi ridica fundul cu palmele și să o strângă bine.Dar fără să o dezbrace. Iar ca să fie totul mai interesant. Părinții brunetului sunt treji și se îndreaptă spre bucătărie. Că și lor le e foame,iar copii nu au plecat din bucătărie .
Aurora continuă să îl sărute şi îşi încrucişează picioarele la spatele lui, dacă tot a ridicat-o.
Dede- Admin
Iar el o sărută din ce în ce mai pasional. Asta până intră bruneți. Izaya cred că e cel mai WTF când îi vede de la intrarea de la ușă. E cumva Allan care s-a făcut iar brunet? o întreba pe brunetă în șoaptă. Că da, fața lui Hans nu se vedea.
Eu....nu am nici o idee.. iar ca să îi oprească şi să afle, tuşeşte tare intenţionat. Aurora se sperie şi opreşte repede sărutul. Oh, Doamne, părinţii tăi! exclamă ruşinându-se că i-au prins aşa şi se dă repede jos de pe el.
Dede- Admin
Iar Hans îi dă și el drumul, ușor rușinat și jenat . Că manh.. Vă rog să ne scuzați... Ne-a cam luat valul... și se apleacă repede. Izaya e cam pokerface. Allan, cumva ai făcut transformarea ca să arăți ca Hans și să mergi la Aurora pe ascuns? că da, nu credea că e Hans pe bune.Nu, nu. Sunt eu, Hans! și revine la normal. Izaya se aproprie de el și îl trage de obraz. Da, Hans e. Okey..... Cineva să mă trezească.
Page 6 of 100 • 1 ... 5, 6, 7 ... 53 ... 100