Kanie Mansion
2 posters
Page 71 of 100 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ea geme încet şi îl strânge în braţe cu drag. Lasă corpul moale ca să se mişte el în voie.
Dede- Admin
Iar el vrea să o simtă mult de tot. O bagă mai adânc in ea și o strânge puternic în brațe.O sărută pasional și cu poftă pe buze . Bagă limba adânc în gura ei și începe să se joace încet pe acolo.
Aşa limbuţele lor se joacă împreună. Cecilia începe să mişte şi ea singură funduleţul ca să mărească ritmul.
Dede- Admin
Te iubesc, te iubesc mult. și o mușcă de buză și trage de ea, o bagă pe toată înăuntru și dă o palmă lipicioasă la fund de îi lasă o urmă sexy acolo.
Şi eu te iubesc enorm. îi zice respirând mai greu. Aproape că avea orgasm şi la ce bine era să o facă cu el, nu mai rezista mult.
Dede- Admin
Având în vedere că prima oară se termină mai repede și nu a făcut-o de două zile, nici el nu mai ține prea mult. Nu am anticoncepționale... Nu mă mai țin mult și cred că o voi scoate afară... spune șatenul mărind pt ultima oară ritmul, dar nu e prea tare. Mai degrabă sunt lipiți de tot și se mișcă așa mai suav, să se simtă bine reciproc.
Nu! Înauntru, te rog. Nu îţi fă griji, am eu. şi îl sărută uşor, apăsând funduleţul pe picioarele lui în semn că nu vrea să o scoată.
Dede- Admin
Atunci voi încerca să dau drumul la tot ce am. și cu mâinile pe fundul ei, o apasă ca penisul să aibă tot capătul în uterul ei. Dă mai repede și după un timp ejaculează foarte tare și mult ,dând aproape toată sperma în ea. Avea orgasm și dacă nu va lua anticoncepționale, sigur va rămâne cu cel puțin un copil la cât de mult a dat drumul în ea.
Las' că ia, nu e problemă. După toată asta, se lasă pe el frumos şi începe să se alinte, frecând năsucul de gâtul lui. Nu vreau să plec.
Dede- Admin
Nici eu nu vreau să pleci...Dar ca sportiv nu am voie să fac sex prea mult... Iar dacă vei fi cu mine sigur o să o facem des. Eu cel puțin nu mă pot abține când ești lângă mine să nu te ating puțin... Off. și începe să o mângâie pe spate drăgăstos. Dar mă poți vizita din când în când.
Page 71 of 100 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100