Kanie Mansion
2 posters
Page 89 of 100 • 1 ... 46 ... 88, 89, 90 ... 94 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ma stiu cu el de la 11 ani.. Atunci am facut-o prima data si am ramas impreuna. A fost o perioada in care a trebuit sa aleaga intre mine si alta cu care a copilarit de la nastere pana la 11 ani dar intr-un final m-a ales pe mine. Si am zis ca asa e cel mai frumos sa sarbatorim. ii povesteste mandra si retrage mana zambind.
Dede- Admin
Drăguț. Dar totuși... Dacă e așa multă libertate precum spui că e aici, de ce nu ai avea libertatea să o faci și cu alt partener de exemplu? și ridică o sprânceană curios.
Libertatea asta există, dar te întrebi dacă şi vreau? şi ridică şi ea o sprânceană. Îl ştia de câteva ore, lol.
Dede- Admin
Și răspunsul tău va fi nu probabil. și ridică indiferent din umeri. Meh. Te las în pace. Pa. zice sec și ia sex toys-urile înapoi ca să le ducă de unde le-a luat. Că nu e ok să facă mizerie . Între timp, Izaya primește mesaj că Joker atacă iar orașul. Joker ăsta nu se oprește niciodată? Cică atacă orașul... Ce facem? o întreba Izaya pe Shirley.
Cecilia e mai fericită acum şi se pune înapoi în pat să se culce. Pe bune? Doamne. Acum ce o mai vrea? şi oftează. Deja îl obosea omul ăla cu distrugerile lui. Mergem acolo, ce să facem? îi răspunde apoi începe să se îmbrace.
Dede- Admin
Să încercăm să îl prindem și să îl băgăm la închisoare.. spune Izaya și se schimbă și el. Să le chemăm pe fete?
Nu ştiu dacă e nevoie de ele. Cum vrei. apoi ridică din umeri şi îşi ia costumul de eroină. Nu, nu a uitat de el, doar nu a mai avut ocazia de mult să îl poarte.. Şi e mai bine să meargă aşa acolo decât să o recunoască după lumea că vai ea e aia cu puteri şi da..
Dede- Admin
Pe Izaya nici nu îl interesează . Ia doar haine cu care se poate lupta. Cecilia. Joker atacă orașul. Vrei să vi cu sora ta să ne ajuți? întreba normal. Izaya find grăbit, o uitat de Allan și da.
Ăh, da. zice când se trezeşte din aţipeala ei de dimineaţă. Era aşa leneşă. Ea nu uitase de Allan, dar nici nu întreabă, că mai sunt ceilalţi membrii ai familiei şi găseşte el companie cât lipsesc. Se ridică din pat şi merge la Akame să îi zică ce i-a zis Papa.
Dede- Admin
Akame își ia echipamentul de eroină și pleacă și ea repede după Cecilia. Allan încă dormea. Că era și el leneș azi. Și cum familionul care e în stare să se bată e gata, pleacă înspre oraș. Joker avea nevoie de bani, așa că ataca banca.
Page 89 of 100 • 1 ... 46 ... 88, 89, 90 ... 94 ... 100