Kanie Mansion
2 posters
Page 23 of 100 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 61 ... 100
Re: Kanie Mansion
Oh, dacă chiar vrei putem pleca când vrei tu. Și nu e mai simplu să o părâști la mama? Că ea e mai dură aici decât a fost la mine. și o ia pe fată de mână.
Da, sigur. ''Bună mama, voiam să îţi zic că Akame nu mă lasă să fac sex cu fratele meu pentru că sunt căsătorită. Ea e problema, te rog, fă-i ceva.'' şi se uită la el cu o sprânceană ridicată. N-avea cum să zică aşa ceva, helău.
Dede- Admin
Ok. Și atunci ce facem? Călătorim prin lumile noastre ca să nu mai vină ea după noi? spune puțin urâcios.
Fata oftează lung şi îşi pune mâinile în sân. Bine, nu ştiu. Dacă vrei să pleci, pleci. Oricum şi tu ai o familie acolo, nu ar fi drept să vin ca să scăpăm pe sora mea.
Dede- Admin
Probabil plec în câteva zile. Că vreau să cunosc mai multe despre lumea asta. Probabil o să mai vin în vizită pe aici . Că nu e o problemă. A ,da. Există cărți pe aici ? Poate ele îmi vor arăta mai mult. zice băiatul calm. Nu știa el de documentare și dăstea.
Sunt carti istorice. Poti lua de la biblioteca. Vrei sa mergem sa iti arat? notiunea de biblioteca banuia ca o stia si el. Poate mai omorau timpul asa.
Dede- Admin
Aww , acum o ia de mana din propria inițiativa. Drăguț. Și așa merg ei doi frumușel în centrul orașului la biblioteca. Intra normal iar Cecilia cere acolo fisa ei,ca avea,logic, după intra și se uita de cărți care sa fie pe placul lui. O imprumuta pe numele ei.
Dede- Admin
Iar cei doi merg înspre o încăpere mai retrasă să nu fie deranjați ( iar) de cineva. Spre norocul lor, Akame nu îi urmărește și nu bănuie că sunt acolo. Că da, bibloteca e ultimul loc pentru o întâlnire. Frumoase peisaje sunt în țara asta. Aș vrea să le vizitez cândva..Cu tine mai ales. și da, a lua un atlas al planetei. Pentru că pe lângă informații, sunt și multe imagini frumoase. Acym se uita la marele canion
I-auzi. Pentru că aş fi un ghid foarte bun în lumea asta? şi se alintă puţin. Stătea foarte aproape de el cu scaunul şi îşi pune bărbia pe umărul lui, privind şi ea în atlas.
Dede- Admin
Page 23 of 100 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 61 ... 100