Kanie Mansion
2 posters
Page 26 of 100 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100
Re: Kanie Mansion
Desigur. Te va duce o servitoare în camera rochiilor să alegi ce vrei tu. și după ce dă din palme, servitoara vvine la ei. Nu întreba cine e fata. Că nu e treaba ei ,dăh.
Cecilia n-are treabă. Ba chiar se simte mai mândră. Merge cu servitoarea şi după intră entuziasmată în cameră, deschizând toate dulapurile. Erau atâtea rochii frumoase că trebuia să le analizeze pe toate.
Dede- Admin
Iar Allan merge în camera lui ca să se schimbe și el înapoi în hainele regale ale vremii. E tare liniștitor la el acasă și așa îi place. Se pune frumos pe scaun și bea un ceai pe balcon . Ia dat ordine servitoarei că după ce o schimbă pe fată o duce în camera lui. Așa că nu avea treabă.
După vreo 20 de minute se decide şi ea şi ia o rochie aurie, nu prea largă, ci care cădea aşa pur şi simplu şi avea mânecile foarte lungi. Servitoarea o ajută să o pună frumos pe ea şi ia şi o pereche de pantofi asortaţi. După află că trebuie să meargă în camera băiatului şi merg împreună.
Dede- Admin
Iar băiatul aude cum ușa se deschide și se ridică în picioare. Servitoarea pleacă . Iar el merge la brunetă și îi pupă mâna. Arăți fermecător, Cecilia. și o privește în ochi.
Fi atent...Dacă o să continui aşa, s-ar putea să înceapă să îmi placă de tine. îi zice pe un ton mai alintat şi chicoteşte. Între ei era o atracţie fizică mai mult, că na, fiecare era cu familia lui.
Dede- Admin
Interesant. Și cum vrei să te alint ,regină Cecilia? și zice ultimele cuvinte pe un ton seducător.
Deja ai început bine. îi răspunde zâmbind şi se apropie cu drag de el.
Dede- Admin
Mă bucur atunci. și o ia în brațe. În cărțile de la bibiotecă multe erau despre evul mediu. Epoca aceea se asemăna cu cea în care trăiesc eu. Ia zi, ai niște curiozități legate de lumea asta? și o privește în ochi.
Fata sta sa se gândească puțin, dar ridica din umeri. Nu știu, mai vedem pe parcurs.
Dede- Admin
Page 26 of 100 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100