Kanie Mansion
2 posters
Page 48 of 100 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar brunetul începe să bea cu fata. Așa de distacție. Jimin vede ceasul și își face bagajul. Desigur. Și așa acum e cam târziu și probabil o să mă sune ai mei să mă întrebe ce fac. Mersi.
Acum...blondina nu prea ştia cum să iniţieze ce voia ea ca să nu fie aşa directă, dar totuşi îi zice Ştii, lecţiile ăstea nu o să fie gratis. apoi se alintă şi îşi răsuceşte o şuviţă pe degete cât se uită la el.
Dede- Admin
Oh, și ce vrei în schimb? Că de bani nu prea ai avea nevoie. spune blondul mai serios.
''de pulă'' era culmea să răspundă acum. Dar normal că nu zice asta. Pur şi simplu îi zâmbeşte şi îl trage spre ea, lipindu-şi astfel corpurile. De tine, zic. şi îl priveşte în ochi în timp ce spune cuvintele astea mai încet, ca să păstreze o aură drăguţă.
Dede- Admin
Ei bine,asta îl surprinde. Suprinzător că o fată populară mă place. Totuși,de ce? și ridică o sprânceană serios.
Că eşti sexy. răspunde rapid şi ridică din umeri. Normal că nu îi zicea că simte că e o atracţie între ei doi, că era ciudat. Mai bine lăsa aşa şi vedea ce se întâmplă în viitor.
Dede- Admin
Iar el se lasă în spate și cade cu ea în pat,cu ea deasupra. Ei bine,sunt al tău. și o lasă pe ea să înceapă prima.
Păi logic că ea începe cu săruturile, făcând direct săruturi pasionale. Îi era drag de blonduţ, mai ales că s-a lăsat aşa uşor sedus.
Dede- Admin
Ei, nu era problemă. Îl învață blondina. Avea în cap sa se joace mult cu el de aici încolo, chiar dacă cică sunt inca micuți la vârsta asta. Continua sa îl sărute și îi da jos tricoul, începând sa îi maseze abdomenul și pieptul.
Dede- Admin
Page 48 of 100 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100