Kanie Mansion
2 posters
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
Îţi dai seama cât de drăguţ din partea luuui. După aia deschide şi ea ochii şi îşi dă seama ce a făcut el. Zâmbeşte şi începe să se frece la ochi ca să se învioreze mai rapid. Bună dimineaţa, excitatule.
Dede- Admin
Nu se întâmpla asta dacă nu erai o înțepață la mine în vis. şi iar face pe supărătul.
Da? Am fost? Păi ia povesteşte-mi. îi zice blând. Acum făcea pe soţioara înţelegătoare. Întinde o mână ca să îl prindă de braţ şi să îl tragă în pat lângă ea.
Dede- Admin
Tu şi restul lumii erați niște puşti şi eu la fel ca acuma.. şi de aici brunetele povestește pt că e lungă povestea.
După ce ascultă tot, fata face o pauză să se gândească. După îl pune cu capul fix între sânii ei şi începe să-l mângâie. Sărăcuţul de tine, îţi dai seama ce dramă? Să nu vrea o fată la 16 ani să se fută? Ofof, te înţeleg total. zice mai mult ironic, dar tot vrând să-l consoleze.
Dede- Admin
Drama era că tu erai fata aia. spune încă supărăcios.Dar care până la urmă îi trece puțin din cauza ei.
Înțeleg... zice bland în continuare și îl mângâie pe cap. O bucura oarecum faptul ca el era afectat de asta, pentru ca se vedea ca îi pasa. Dar era doar un vis și avea sa se liniștească el în curând cât stătea cu capul la sânii ei.
Dede- Admin
Iar el se calmează acolo și o ține în brațe bine mersi . Ce zici. Ai ceva planuri pentru ziua de azi? o întreba Izaya mai alintat.
Meh, nu. Vrei să facem ceva în special? zice şi ea încet şi începe să se joace cu o mână în părul lui. Se pare că îl îmblânzise.
Dede- Admin
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100