Kanie Mansion
2 posters
Page 66 of 100 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 83 ... 100
Re: Kanie Mansion
Păi de părinți când vor sosii. Ori de unii dintre frați . Chiar dacă ei se înțeleg așa de bine, ceilalți nu prea sunt de acord cu o relație de genul ăsta. Că nah. Nu e moral. Dar nu contează. Izaya ia și el un burete și o ajută la spălat.
După un timp ajunge şi la partea de jos, unde însă se opreşte că nu ştie dacă ar fi frumos să dea ea. Aşa că lasă buretele pe marginea căzii.
Dede- Admin
Așa și el face cu partea ei de jos. Că da, intimitatea și rușinea, logic. Dar cum e un băiețel curios, o spală la sâni și îi masează.
Asta nu o deranjează, ba chiar îi place. La ce comod stătea în apa caldă, pe frăţiorul ei, ce să mai vrea de la viaţă?
Dede- Admin
Te doare? spune copilul când strânge puțin mai tare în timp ce masa. Că și lui îi place.
Fata geme puţin, dar dă negativ din cap. Nu voia să se plângă la el. Dacă el voia să facă asta, îl lăsa, normal.
Dede- Admin
Iar băiatul se juca cu sânii ei frumos până nu mai simțea nevoia să o facă. Auzi. Îmi plac sânii tăi. Mă pot juca cu ei când vreau? spune curios.
Ăăă... Ea e puţin mirată de întrebare dar până la urmă se lasă păgubaşă. Bine.. Dar eu ce primesc în schimb?
Dede- Admin
Mh, nu ştiu.. Trebuie să mă joc şi eu cu ceva.. spune mai încet şi începe să se gândească adânc la asta. Nu prea avea cu ce, nu era corect.
Dede- Admin
Page 66 of 100 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 83 ... 100