Kanie Mansion
2 posters
Page 82 of 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100
Re: Kanie Mansion
Şi nu ați vorbit cu ei s-au ceva a să vă înțelegeți ? spunea blondul în timp ce se uita la ea .
Am încercat, dar în zadar.. Nu știu ce au cu noi. Serena se plictiseste de conversație și se întinde pe canapea, închizând ochii.
Dede- Admin
Mă rog. Hai să schimbăm subiectul. Serena,ție cu Jimin cum îți mai merge? spune băiatul mai calm.
Aici blondina se strâmbă şi nu răspunde, că ei nu făcuseră mai nimic, înafară de a petrece timp împreună. Dar adevărul e că erau şi mici şi nu prea aveau ce face. Doar se preface adormită.
Dede- Admin
Meh.Bine. Nu răspunde. Măcar la voi sunt de acord părinți să fiți aşatre apropiați? zice izaya la modul direct.
Da.. Că pe noi nu ne-au văzut făcând ceva peste măsură. murmură ea încet şi îşi lipeşte faţa de canapea. Era cam geloasă pe bruneţi că ei se pupau dar ea cu Jimin nu se pupaseră încă decât pe obraz.
Dede- Admin
Bravo vouă, cred. comenta brunetul puțin. Ăh. Ar trebui să fim atenți ce vorbim. Văd că părinții noștrii cu ai voștri își vorbesc. spune el după ce trage cu ochiul puțin.
Mda, hai să facem altceva.. zice şi ea privind părinţii, apoi se ridică de pe canapea.
Dede- Admin
Atunci hai să ne jucăm ceva. și de data asta brunetul face pe copilul. Ceea ce este de fapt. Meh. Bine. Eu n-am idei. Fetelor, ce vreți să jucăm?
Poker pe dezbrăcate. zice imediat Serena. Era mai perversa și voia sa îl vadă pe Jimin gol, așa ca da, cum sa nu propună?
Dede- Admin
Page 82 of 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100