Kanie Mansion
2 posters
Page 84 of 100 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100
Re: Kanie Mansion
Și de data asta câștigă Izaya. Că neh. Să fie un fel de rând până la urmă. Pe Jimin îl doare undeva de șosete, își dă jos pantalonii din prima. Puteai să dai jos șosetele, totuși. comentează scurt Izaya.
Nu mai conta rândul când pierdea Jimin. Serena era destul de jucăuşă şi îi plăcea asta, aşa că se ridică frumuşel şi îşi dă chiloţeii jos. Bine înţeles, bluza ce o purta era mai lungă, aşa că nu se vedea încă nimic. Îi învârte puţin pe degete apoi îi ajuncă departe şi se pune la loc. Shirley îşi dă şi ea pantalonii jos, dar pe sub avea ştrampi aşa că rekt.
Dede- Admin
Rea e fata asta mă. Dar nu e bai . De data asta Jimin e mai norocos. Puțin emoționat că îi vede chiloții blondinei. Dar nah, e mic. Izaya, dezbracăte pe bune mă. spune răutăcios blondul. Că era enervat că mai toți au pielea goală , numai el nu.
Următorul meci e câştigat de Serena, care normal că insistă şi ea ca Izaya să se dezbrace cum trebuie. Şi până se dezbrăca el, ia mâna lui Jimin pe sub masă şi o pune pe piciorul ei, ca să-l întărâte.
Dede- Admin
Serena, ești rea. îi şi șoptește la ureche. Că acuma ştie cum e cu pubertatea şi hormonii.
Hm? Nu știu la ce te referi. îi răspunde normal, dar în timp ce îi ducea mana mai aproape de burta ei. Shirley de data ăsta trebuie sa dea jos strampii.
Dede- Admin
Nu contează. se apără el repede. Izaya nu prea bagă în seamă conversația şi împarte iar cărțile.
Serena vede ca nu merge planul ei și îi da drumul la mana, apoi oftează lung. Ia cărțile și se uita plictisita la ele.
Dede- Admin
Asta cu dezbrăcatul nu mai are farmec. Ce ziceți de provocări perverse ? spune Izaya mai pervers. Că da, cam asta e. Jimin cam îi apărea un zâmbet pe față.
Shirley vrea sa se îmbrace la loc baremi, dar nu apuca sa se miște ca sare Serena pe ea. Sa îl pui pe Jimin sa se dezbrace gol. Dacă îl pun eu, e prea evident. îi șoptește foarte încet la ureche, apoi se întoarce catre Izaya, răspunzând cu un Da! hotărât.
Dede- Admin
Page 84 of 100 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100