Kanie Mansion
2 posters
Page 89 of 100 • 1 ... 46 ... 88, 89, 90 ... 94 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mda.Poate că din cauza asta sunt pedepsiți ? o întreba pe blondă și stă lângă ea. Brunetul o ia și el în brațe . Da , și mie mi-a fost dor de tine. și o pupă pe obraz.
Meh, să ştii că se merită să fi pedepsit pentru asta câteodată. bate şi ea apropouri cât Shirley era călare pe Izaya şi se giugulea cu el.
Dede- Admin
De ce? întreba blondul curios. Ăia doi bruneți deja erau concentrați pe giugiuleală și băiatul uită pe moment de blonzi.
Cum de mai întrebi? Dacă vrei sa fii cu cineva și sa faceți anumite lucruri, nu ar trebui sa lași nimic sa va oprească. îi explica calma. Merita sacrificiile pentru a știi ca faci ce vrei.
Dede- Admin
Fetei îi convine că l-a convins şi îl îmbrăţişează şi ea. O iau uşor cei doi, na..
Dede- Admin
Ei sunt mai copilăroși așa. Când o să mai creștem, o să ne pupăm și noi? întreba Jimin curios, că nah.
Ei nu îi convenea aia cu ''când o să mai creştem'', dar deocamdată o lasă aşa, să nu creadă că îl presează. Da. apoi rupe îmbrăţişarea şi aruncă cu o pernă de pe fotoliu în cei doi bruneţi care mai aveau puţin şi se dezbrăcau în faţa lor. Helăău. Mai existăm şi noi.
Dede- Admin
Oh? Am și uitat de voi. Scuze. și scoate limba jucăuș la ei. Bine mă pupăciosule. Hai să ieșim afară. și face el puțin pe supărăciosul.
E pedepsit, helăău. zice Shirley ca să-l apere pe frăţiorul ei, aruncând înapoi cu perna spre cei doi verişori. Trebuie să stăm aici.
Dede- Admin
Page 89 of 100 • 1 ... 46 ... 88, 89, 90 ... 94 ... 100