Kanie Mansion
2 posters
Page 14 of 100 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 57 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata o lasă în pace. Asta până când termină de făcut mâncarea și o pune la masă. Poate mirosul ei o tine trează.
Fata iese din cada, mult mai relaxata. Ei, ăsta era un nivel de confort mult mai bun și se simțea mai în largul ei. Iese în prosop și simte mirosul mâncării, așa ca începe sa se uite împrejur.
Dede- Admin
Ai terminat? Vezi că ți-am făcut ceva de mâncare. o strigă puțin din bucătărie. Acum bruneta era ocupată să facă și o prăjitură pt desert.
Da, ea chiar știa unde e bucătăria. Dar oricum nu voia sa iasă din camera, ca îi era sa nu dea nas în nas cu vreun paznic sau, și mai rau, cu frații lui Izaya. Se îmbraca și așteaptă cuminte.
Dede- Admin
Bucătăria e înăuntrul camerei, lol. În fine, Mona alege să pune totul într-o tavă și să se ducă la roșcată. Îi așează pe o masă.Poftă mare.
N-ai specificat, lol. Anyway, Shirley isi mai revenise, în sensul ca nu se mai simțea așa naspa. Mersi, iar. Chiar m-ai salvat de acolo.. îi zice și se pune la masa, sa mănânce ce i-a pregătit.
Dede- Admin
Um, Shirley Mizuki. zice mai încet. Probabil îi auzise numele la știri, dacă nu o cunoștea drept critic de arta.
Dede- Admin
Frumos nume. și face pe prietenoasa. Nu o cunoștea că nu prea e atentă la ce e la televizor.Cum ai ajuns la el? întreba totuși curioasă.
Dacă taicaso era șeful politiei si ea e data practic in urmarire, e cam ciudat ca n-a auzit. Oricum, asta e. M-a rapit de aniversarea mea. Am făcut o petrecere mare ca un bal mascat și na. îi explica și termina de mâncat. Prima masa bună de când e aici.
Dede- Admin
Page 14 of 100 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 57 ... 100