Kanie Mansion
2 posters
Page 8 of 100 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 54 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ai de câștigat din partea mea, nu a lor. îi zice scurt și după ce pleacă se gândește cum să îi mai scadă din rezistența asta. Meh. Poate dacă io trag o seară întreagă o fac dependentă de sex și așa m-ar asculta.... se gândea acum băiatul.
Fata oftează lung și se uita la pisica trista. Adică ca sa îl am pe el, trebuie sa mi-o trag cu alții... Asta era șantaj pe față! Nu știa ce sa facă. Acum voia acasă.
Dede- Admin
Asta e. Uneori trebuie să facem sacrificii...Pisica simte cum ea e tristă și încearcă să o înveselească. Acum iar avea discuții cu frații lui. Și acum refuză? Mda. Ori o drogăm, ori o dăm dracu. Că nu o putem lăsa liberă. comenta roșcatul. Nu trebuie să facem ceva exagerat... zice și ochelaristul. Între timp, deja se dă la știri cum fata e dispărută și e căutată de poliție.
Clar. Surorile ei, Jannette și Caroline, erau destul de îngrijorate și cereau ajutorul oricui a vazut-o. Spuneau ca oferă un cec în valoare de 10 miliarde de dolari celui care o aduce acasă nevătămată. Poate asta îi tenta și pe ei. Puteau pleca din tara și terminau și cu politia.
Dede- Admin
Băieții văd știrea și se gândesc la asta sau nu. Între timp, Izaya nu credea nimic. Era plictisit și voia să o tortureze puțin. Că prea a avut gura mare. Așa că se gândește ca de data asta să o facă în alt loc. Ce stai acolo? Hai la mine în cameră. că da, camera lui era plină de sex toys.
La Cum era sigura ca e supărat, se ridica mai ezitanta. Lasă pisica jos și merge încet după el pana în camera aia. Ce vrei sa îmi faci?
Dede- Admin
Îți îndeplinesc dorința. Te fut toată noaptea. zice cu un zâmbet nevinovat. Trecând peste partea cu gravida.
Ce? si dintr-o data se sperie. Știa clar ca a incurcat-o , așa ca de întoarce către ușa și încearcă sa o deschida.
Dede- Admin
Dar el o ia de mână forțat cu un zâmbet pe față, puțin sadic. Nu o să te bat sau o să te tai. Doar o să îți întind mușchii puțin mai mult și îți voi forța toate găurile până nu mai ști de tine. și ies din cameră, spre camera lui mai exact.
Dar tot nu vreau! O sa stau cuminte în cușcă, pe cuvânt! si se zbate ca sa scape din strânsoarea lui. Avea o presimțire proastă în legătură cu asta.
Dede- Admin
Page 8 of 100 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 54 ... 100