Kanie Mansion
2 posters
Page 17 of 100 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100
Re: Kanie Mansion
Pe dinauntrul ei, Shirley era cumva fericita ca o invita la o întâlnire, dar nu lasă să arate asta pentru ca avea altele pe cap acum, adică trebuia sa aibă un plan de scăpare. Oricum, merge ea în bucătărie sa spele vasele, ca altă treabă nu avea acum. Și când te gândești ca nu dormise deloc. Poate trăgea un pui de somn după.
Dede- Admin
Păi poate dormii dacă vrea. Că are timp. Tu poți să dormi. Probabil ești obosită. și îi face semn să se ducă spre pat.
Aproape am terminat, nu-ţi fă griji. O fi fost ea crescută în puf, dar locuia ca o femeie pe picioarele proprii şi ştia să facă şi ea mâncare şi curat, aşa că nu o deranja să spele vasele. O să mă culc după. Dar ştii cumva dacă pot încuia uşa pe dinauntru, să nu intre altcineva? întreabă politicos şi după termină cu vasele şi se şterge pe mâini.
Dede- Admin
Îți dau eu cheia. și îi o dă fetei. Că da, probabil se gândea că are nevoie de asta pentru a nu intra cineva peste ea și să o violeze..
Mersi mult. apoi ia cheia şi o bagă în buzunar. Nu mai voia să se repete incidentul de seara trecută, cu nimeni, aşa că preferă să încuie uşa.
Dede- Admin
Iar fata pleacă înainte de a închuie ea ușa și îi urează noapte și distracție plăcută. Frații lui Izaya nu știu că ea nu mai e în cușcă și că nu mai poate fi vândută. Izaya preferă să țină asta secret cât de mult poate...
Shirley se asigură că uşa e închisă la maxim şi lasă cheia înauntru ca să nu mai poată băga altcineva o altă cheie acolo apoi se pune în pat cu tot cu pisică şi adoarme.
Dede- Admin
Și de data asta roșcata are o noapte liniștită. Izaya o lasă în pace și ca să arate că nu îi mai vrea răul, dimineața pe la 9 îi face micul dejun ( o omletă cu pâine prăjită și un suc) . Bate la ușă.
Norocul lui că se trezise de la 8 şi ceva. Se spălase pe dinţi, pe faţă, avea părul pieptănat, puţin machiată, frumos îmbrăcată.. Îşi mai revenea. Ajungea iar la femeia aceea sexy de acum câteva zile. Descuie uşa dar când îl vede are o privire indiferentă. Bună.
Dede- Admin
Page 17 of 100 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100