Kanie Mansion
2 posters
Page 58 of 100 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ei,încearcă și el să fie drăguț și fără ceva clișeic.Bun. Mâine îți cumpăr și un inel. și se întinde puțin în apă. E puțin aerian,csf.
Shirley îl privește zâmbind și se sprijină iar cu spatele de marginea piscinei. N-avea chef sa înoate. Poate pentru ca era târziu. Mergem în camera? Mi-e somn.
Dede- Admin
Foarte bine, aveți nevoie de odihnă. și iese din apă, după întinde mâna ca să o ajute să iasă de acolo.
Aww. Îi plăcea când vorbea la plural, atât despre ea cât și despre copil. Îl ia de mana, iese de acolo și merg în camera. Shirley se sterge cu un prosop apoi se pune în pat.
Dede- Admin
La fel face și el. Lasă lenjeria la uscat , ia pijamalele și se pune și el la somn. O ține în brațe și stă foarte aproape de ea, lipiți .
Shirley doarme liniștită și dimineața următoare se trezește leneșă, prima. Îl sărută pe brunet pe obraz și se ridica cu grijă de acolo. Ia hainele de la uscat și se îmbraca cu ele.
Dede- Admin
Se trezește și el la fel de leneș și se ridică din pat.Mi-e foame. și se întinde ca un motan.
I-auzi. Nici bine nu te-ai trezit. comentează ea mai cicălitor. Se aranjează în oglinda fără treaba. Oricum n-avea cum sa îi pregătească ea ceva la hotel, ci trebuia sa meargă sa mănânce undeva.
Dede- Admin
Meh. Există room service. și se întinde iar,mai ceva ca un motan.Sau vrei să faci acasă doar în halat? și o cicaleste și el.
Room service sa fie! răspunde imediat hotărâtă și deja suna la aia și comanda ce are ea chef. Lasă că tu o sa îmi gătești mie când o sa fiu însărcinată. Nu îți fa griji. apoi scoate limba la el.
Dede- Admin
Page 58 of 100 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100