Kanie Mansion
2 posters
Page 24 of 100 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da, că o tratează cum trebuie. În cele din urmă o bagă pe toată în ea , în uter, și mărește pentru ultima oară ritmul. Era bine și pentru el, îi place reacțile ei.
Şi ea simte că el e pe terminate aşa că îl strânge în braţe mai tare. Unghiile ei îi apasă pe spate şi îl lasă cam roşu.
Dede- Admin
Nu se plânge. Și cum el e în acțiune și ea îl ține lipit,de data asta nu are ce face și își dă drumul în ea. Dar nu e panică,are pastile.
Nu e deloc panică. După asta, Shirley îi dă drumul de tot şi se întinde pe masa aceea, obosită toată. A fost perfect.. zice şi răsuflă scurt.
Dede- Admin
Da...Eu o să mai vreau...Tu? și o întreba obosit puțin și el. Se pune lângă ea și o privește în ochi.
Normal. apoi îi zâmbeşte. Chiar că o împăcase cu sexul ăsta. Şi prin faptul că avea camera ei, nu o mai ţinea în cuşcă, era perfect.
Dede- Admin
Atunci o să mai facem. și își umblă prin buzunare. Iași zi,cum a fost să îmi dau drumul acolo? și o tachinează puțin.
Mh, de ce întrebi asta? zice şi ea şi se ruşinează puţin. Se ridică în fund şi se încruntă la el.
Dede- Admin
Păi ai zis că mi-am dat drumul acolo. E după așteptările tale? și râde puțin,ii place săștia o tachineaze .
Aaaa şi îşi descreţeşte fruntea. Păi... Da. răspunde apoi mai ruşinată, dar răspunde. După se dă jos de pe masă şi îşi ia hainele de pe jos.
Dede- Admin
Page 24 of 100 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 62 ... 100