Kanie Mansion
2 posters
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da. Am intrebat și eu asistentele și au spus ca toți copii sunt ok. îi răspunde și îl ia de mana, incrucisandu-și degetele cu ale lui.
Dede- Admin
Mă bucur. Îmi era puțin teamă să nu se întâmple ceva. și răsuflă ușurat. Își încrucișează și el degetele cu ale ei.
Cheamă pe o asistenta sa vadă dacă pot sa fiu externata. îi spune mai plictisita. Se cam saturase sa stea aici și voia acasă cu el.
Dede- Admin
Iar el se duce la asistente și doctor. Discută cu ei și se întoarce la ea. Puteți pleca în câteva ore. Dar trebuie să o iei mai ușor o perioadă. îi zice normal.
Perfect. si acum e mai vesela. Se ridica cu grijă în picioare și încearcă sa meargă, ca îi mai amortisera picioarele.
Dede- Admin
El stătea frumos lângă ea să nu cadă. Dar o lasă să meargă puțin singură. Brunetul abia aștepta să fie toți acasă.
Având în vedere ca a scos un copil printre picioare, logic ca trebuia sa se reobisnuiasca puțin sa meargă. După ce îi trece amorțeala, poate sta dreapta și sa mearga normal așa ca e pregătită. Hai sa ne luam fetița și sa mergem. îi spune lui Izaya și îl ia iar de mana.
Dede- Admin
Și se duc să o ia pe Akame și o ia. Inițial Izaya voia să o ia el,dar fata vrea la mamă.Meh. Vrea la tine. O poți tine până la mașină?
Da. Sigur. Roșcata o ia cu grijă pe Akame și merge încet către mașină. Se așează în spate ca sa aibă loc și sa nu o incomodeze centura.
Dede- Admin
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100