Kanie Mansion
2 posters
Page 30 of 100 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 65 ... 100
Re: Kanie Mansion
Sunt 10 miliarde. Nu știu cine dracu ar da banii ăștia pe tine. Dar îi vrem! acum ataca Inaho din vorbe și îndreaptă pistolul spre ea. Izaya se pune în față. Pare a fi o minciună. Dar chiar și așa, nu vreau să o dau!
10 miliarde? Roşcata se încruntă şi contra-atacă şi ea, mai la corason Pe bune? Dacă voiaţi să mă daţi pe bani, mă predaţi poliţiei că şi ei dau atâta. Dar să fim serioşi..Nu v-a plăcut niciodată vreo fată? Sunteţi în stare să trageţi în fratele vostru pentru asta? Merită?
Dede- Admin
Ia taci. Ești doar o marfă. Nu mai dă lecții. și de data asta roșcatul împușcă în peretele de lângă mâna ei.
Glonţul ricoşează din perete prin spatele ei şi roşcata nu ştie ce să facă aşa că tace. Nu voia să-i supere mai mult decât erau deja.
Dede- Admin
Deci e rănită? Izaya se duce la Inaho și îi ia pistolul. OMULE EȘTI NEBUN? țipă la el și îi dă un pumn în față.
Nu e. Glonţul a trecut prin spate. Shirley nu voia să îi facă pe ei să se certe, ci doar să fie cu Izaya aşa că nu ştie ce să le zică. Până la urmă, era în ''casa'' lor, ei decideau ce fac cu ea. Ea nu avea puterea să decidă nimic.
Dede- Admin
Mai bine am pleca... și o ia pe fată de mână. Tot o luăm. Cu sau fără voia ta. și îl amenință pt ultima oară, ca o avertizare.
Shirley îl urmează pe Izaya cuminţică, dar mai trage cu ochiul în spate la fraţii lui, să fie sigură că sunt în siguranţă. Ajung înapoi jos, la camera ei şi ea oftează lung. Se pare că aduc probleme..
Dede- Admin
Și ce ar trebui să facem? și se pune în pat stresat și se uită la ea puțin trist. Că se gândea că mai bine ar lăsa fata să plece....Definitiv...
Nu ştiu.. Cum crezi. Dar fraţii tăi chiar erau hotărâţi. zice şi ea încet şi se aşează pe pat în fund. Pisica vine lângă ei şi mieună, iar Shirley începe să o mângâie.
Dede- Admin
Page 30 of 100 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 65 ... 100