Kanie Mansion
2 posters
Page 31 of 100 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100
Re: Kanie Mansion
Poate mai bine ai pleca...Nu vreau să pățești ceva...Mai bine ai uita de mine și să îți continui viața. și oftează lung, după mângâie și el pisica.
Ea se uita la el tăcută pentru câteva momente. Nu voia sa se termine așa intre ei. Au trecut doar 3-4 zile, intr-adevăr, dar a fost ceva intens pentru ea și, deși o mare parte din ea voia sa meargă acasă la cei dragi, o mica parte nu voia sa îl lase pe Izaya. Dar...Dacă ne-am mai vedea? Ocazional... îl întreabă încă sperând. Se simtea destul de prost acum.
Dede- Admin
Nu prea se poate. Ești urmărită peste tot, acum probabil și eu.... și oftează lung. Așa e cel mai bine pentru amândoi.
Când o sa ajung acasă, o sa fie totul bine. Și o sa am grija sa nu te urmărească politia. Ei nu știu ca eram aici și dacă nu depun plângere, nu ar trebui sa te poată aresta. îi spune pe un ton serios. Plecarea asta nu si-o imaginase niciodată atât de grea, dar uite ca era.
Dede- Admin
În regulă. O să te scot aici când ei nu sunt atenți. îi spune brunetul serios și se ridică în picioare.
Shirley n-avea ce bagaje sa facă, deci era pregătită în orice moment. Ah, dacă îl putea lua pe Izaya cu ea, pe cuvânt ca îl lua. Dar trebuia sa vadă Cum sunt lucrurile pe acasă și după. Se ridica și ea cu pisica în brațe. Bine..
Dede- Admin
Iar el oftează și o ia în brațe. Ca de un adio. O pupă pe frunte și se gândește cum să o elibereze.
Ce trist. Shirley inspira adânc și îl strânge și ea în brațe, cu drag. I-Ar fi spus ca tine la el, dar făcea momentul și mă greu. Cu cât pleca mai repede, cu atât nu mai erau triști împreună. După îi da drumul și merge la ușă, sa vadă dacă e careva pe hol.
Dede- Admin
Iar el iese pe hol. Îi arată în ce direcție e ușa din spate, îi ține ocupați pe restul de acolo ca să nu o vadă.
Roșcata își ia inima în dinți și fuge pe ușa fără sa se uite în spate. Fuge pana la o stație de unde ia un taxi și merge acasă. Taximetristul o recunoaște de la tv, dar ea nu vrea sa îi răspundă când o întreabă unde a fost. Ajunge acolo și toată familia era la masa. Jannette se ridica în picioare, mirata. O ia repede în brațe, ca toată familia de altfel și încep sa o întrebe unde a fost, ce s-a întâmplat. Mi-Am luat câteva zile libere. Dar am văzut ca voi m-ați dat deja la tv drept dispărută și a trebuit sa revin, of. Nu lăsați o fata sa se relaxeze și ea.. si chicoteste. Jannette normal ca nu credea, pentru ca știa adevărata poveste și găsise asemănări intre băiatul mascat și cel cu care o văzuse aseară.
Dede- Admin
Page 31 of 100 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100