Kanie Mansion
2 posters
Page 37 of 100 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100
Re: Kanie Mansion
Meh. Și așa nu am ce să fac. Nu e ca și cum e nevoie mare de mine cu banii. și ridică puțin din umeri, leșen. După ia pisica în brațe.
Trebuie să dai un examen ca să intrii. continuă ea. Pentru cineva care după liceu nu a mai învăţat nimic, avea foarte mult de recuperat ca să intre acolo şi după învăţatul din timpul facultăţii îi ocupa iar o tonă de timp. Dar dacă el voia să se angajeze pe la 30 de ani, fie.
Dede- Admin
Nu știu... si ridica din umeri. Inversam rolurile? Ești tu casnica și ai grija de copii iar eu muncesc. apoi începe sa chicoteasca.
Dede- Admin
Ori mă pot face hoț. și ridică din umeri puțin supărat. Că nu era nimic în discuție despre hoție, doar despre proxenetism...
Sau las-o balta. Nu vreau alte probleme dîn cauza meseriilor tale. comentează și ea. Se pare ca la început avea sa fie greu.
Dede- Admin
Iar el nu mai zice nimic. Nu are chef de ceartă sau ceva că doar ce au ajuns.Ori îmi pot deschide un club normal. și ia pisica în brațe.
Așa da. apoi încheie subiectul și termina sa își desfacă bagajele. Avea hainele puse pe o parte și trusele ei cu machiaje, accesorii în alta parte.
Dede- Admin
Poți sa despachetezi, leneșule. îi spune apoi ia cosmeticele și accesoriile în brațe sa vadă pe unde le pune. E femeie pana la urma, trebuie sa aibă de astea peste tot, sa fie la îndemână.
Dede- Admin
Page 37 of 100 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100