Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 36 of 100 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 36 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sat Feb 18, 2017 9:32 pm

Știu că am întrebat asta. Dar am vrut să aud răspunsul din nou. și scoate limba, să o tachineze puțin.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Feb 18, 2017 10:05 pm

Meh, binee. şi începe să-l sărute. Trec orele, se face 4 şi trebuie să se ridice să plece.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Feb 18, 2017 10:10 pm

Se ridică și el și merge să își ia bagajele. Era pregătit de plecare. Frații lui deja erau plecați de o oră. Că ei nu iau avionul , ci merg cu mașina.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Feb 18, 2017 10:57 pm

Cei doi iau un taxi până la aeroport şi după pleacă direct în Spania. Shirley adoarme pe aproape toată durata zborului că na, să stai trează până la 5 dimineaţa e greu pentru ea, şi când ajung acolo, iau un taxi spre apartamentul de care vorbise ea unde îi aştepta proprietarul.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Feb 19, 2017 6:29 am

Ei,pt chestia asta o lasă pe ea să se ocupe. Că el nu cunoaște limba mai deloc. Așa că stă pe lângă ea. Chit că are o mică teamă să nu fie urmărit de cineva.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Feb 19, 2017 10:41 am

Shirley știa mai multe limbi străine și spaniola o stăpânea destul de bine. Vorbește cu omul ăla, intra sa vadă apartamentul și după ce se asigura ca totul e ok, ia cheia și îi da un avans de bani. Omul pleacă și îi lasă să despacheteze. Apartamentul era unu spațios și luminos. Era la etajul 3 al unui bloc, cu privire spre un parc mare, cu doua dormitoare, o sufragerie, o bucătărie, doua bai și un balcon în dormitorul mai mare. Toate camerele erau deja mobilate, dar nu erau prea aglomerate cu multe lucruri. Era un început bun și aveau camera și pentru copil. Când o sa se mai mărească sau dacă o sa mai facă, probabil o sa se mute. Deci am ales bine? Se lauda puțin. Maine merg sa văd transferul la primărie. Ca o sa continui sa fiu critic de arta.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Feb 19, 2017 10:48 am

Da.. Ai ales bine. și se pune pe canapea. Acum trebuia să se gândească ce va face acum cu viața lui. Că știe că nu mai poate fi proxenet, iar altă slujbă nu știe. Off, problemele vieții. El a făcut doar liceul și a luat bac-ul. În rest, nu a făcut mai nimic înafară să răpească fete și să le vândă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Feb 19, 2017 11:32 am

Se angajează ca vânzător! Dar nu de fete, ci de mezeluri și chestii. Shirley era conștientă de starea lui și nu îl presa cu asta. Deocamdată nu aveau probleme cu banii și, dacă avea sa câștige cât câștiga și înainte, probabil nici nu o sa aibă în viitor, deci nu îl grăbește sa își ea găsit ceva. Nu putea sa fie o meserie care sa îl facă prea popular, ca poate apărea la tv și venea iar politia după ei. Tu ai putea sa urmezi niște cursuri dacă vrei o meserie anume. Dar nu te grăbi. E timp. îi zice ca un sfat și începe sa despacheteze bagajele ei, sa vadă ce pune unde.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Feb 19, 2017 11:37 am

Mă gândesc să fac o facultate la fără frecvență și să lucrez part Time la un magazin,ceva.. și ridică din umeri. Altă variantă nu prea are. Aș putea să mă fac medic veterinar. Îmi plac animalele și așa am grijă și de pisică.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Feb 19, 2017 11:39 am

Trebuie să înveţi foarte mult ca să devi medic. Facultatea durează parcă 6 ani la veterinari. îi explică ea. Nu de alta, dar Caroline era medic chirurg şi ştia de toate ramurile ăstea ale medicinei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 100 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case