Kanie Mansion
2 posters
Page 39 of 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100
Re: Kanie Mansion
După ce rezolv cu clubul putem face o familie stabilă. Din toate punctele de vedere. că da,de voregula copii trebuie să fie și ei cât de cât stabili financiar.
Eu m-am apucat de ideea ta deja. îşi zice şi zâmbeşte. Nu-mi fac griji. spune apoi cu voce tare şi îi dă drumul. Merg să fac duş. Vrei să mi te alături?
Dede- Admin
Ok. și o ia de mână și merge împreună spre baie către cabina de duș. Parcă e mai bine așa decât într-o cadă.
Eh, ambele au avantaje și dezavantaje. Shirley Da drumul la apa și se dezbracă imediat apoi intra acolo prima.
Dede- Admin
Se dezbracă și el și se duce după ea la baie. O vede foarte sexy așa. Dar nu zice momentan nimic. Ci doar dă drumul a duș și începe să se spele.
Face și ea la fel, dar nu ezita sa mai tragă cu ochiul la el ocazional. Vedea ca e cuminte totuși și nu întrecea nici ea măsura.
Dede- Admin
Asta acum. Că atunci când o prinde cu spatele o ia pe nepregătite și o apucă de sâni și îi sărută gâtul. Ca o viperă ce e.
Vai vai. Ea e surprinsa dar îi place și îl lasă să facă ce vrea. Își da capul pe spate și se uita la el cu coada ochiului.
Dede- Admin
Ea începe sa geamă dar nu îl lasă să fie sigurul care face ceva așa ca își duce o mana în spate și îi masează și ea penisul.
Dede- Admin
Page 39 of 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100