Kanie Mansion
2 posters
Page 69 of 100 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame este o fetiță foarte cuminte și își privește cu admirație mama. În același timp,este fascinată de scenă,modele,haine,lumini,etc.. încât ar vrea și ea să facă asta când va fi mai mare. Nu ratează nici un moment să își pupe mama când poate.
Acum Akame deja avea 5 anișori. Shirley era în parc cu ea, căci pe acolo erau și alți copii micuți și era o vreme perfecta pentru joaca.
Dede- Admin
Micuța roșcată o ține de mână pe mama ei. Te iubesc mami. Ți-am mai spus? și zâmbește larg. Și cum azi e 8 martie, ia un ghiocel și îl dă ei.La mulți ani de 8 martie!
Mulţumesc, dragă. Şi eu te iubesc. îi spune şi ia ghiocelul, apoi o sărută pe frunte. O lasă să se joace în timp ce ea verifică telefonul să nu o fi sunat-o cineva.
Dede- Admin
Copila se duce la ceilalți copii să se joace cu ei. În timpul ăsta o bunică al unui copil a văzut ce a făcut fetița. Aveți o fetiță dulce ca mierea. Rar mai vezi copii să fie așa de iubitori cu părinții lor. îi zice normal.
Mulțumesc. E adevărat, am avut noroc cu educarea ei. E foarte ascultătoare. răspunde roșcata, laudandu-se și ea puțin. Îi plăcea când fetița ei e lăudată pentru cum a fost crescuta.
Dede- Admin
Felicitări. De o creșteți în continuare așa va ajunge cineva în viață. E de apreciat că ieșiți cu ea. Rar mai văd părinți în parcuri cu copii. Cei mai mulți îi țin la bunici sau la bone...Îmi iubesc nepotul, dar are nevoie mai mare de părinții lui decât de mine. îi spune femeia mai tristă puțin. Akame o vede și îi dă și ei un ghiocel și un la mulți ani de ziua femeii.
Unii părinţi sunt mai ocupaţi...Probabil de aceasta. spune şi fata, încercând să îi mai ridice moralul. Până la urmă, nu voia să o întristeze pe bunicuţă. O mângâie pe Akame pe cap şi se uită la femeie.
Dede- Admin
Probabil că da. și ii ia ghiocelul copilei. O zi frumoasă. și pleacă bunicuța spre nepoțelul ei, era timpul să îl ducă acasă. Akame e fericită și o ia pe Shirley în brațe.
Shirley o ia în braţe şi ea pe Akame şi îşi ia la revedere de la bunicuţă. Ce zici, micuţo, mergem acasă? o întreabă drăgălaş. Trecem şi pe la barul lui tati în drum.
Dede- Admin
Page 69 of 100 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100