Kanie Mansion
2 posters
Page 47 of 100 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100
Re: Kanie Mansion
Și după un timp el se trezește. Cască lung și se ridică în fund. Ia pisica în brațe și se uită după roșcată.Fie mănâncă,fie se aranjează.
Clar. Ce putea să facă? Iese din baie mai învigorată şi când îl vede treaz, îi zâmbeşte. Bună dimineaţa. Se pare că doar alcoolul o făcea arţăgoasă. Ea în realitate era ca înainte. Ai dormit bine? şi merge la dulap să îşi ia ceva de îmbrăcat pentru oraş, căci trebuia să meargă la primărie.
Dede- Admin
Să zicem că da...Tu? și o întreba normal în timp ce mângâie pisica. Era foarte ok . Va pleca și el cu treburile lui.
Foarte bine. Eram obosită cred. îi răspunde calmă. Nu voia neapărat să-l întrebe ce a făcut aseară, însă ştia că nu o să mai bea. A fost doar o scăpare, dar nu voia să afecteze copilul şi dezvoltarea lui. După ce alege hainele, le lasă întinse pe un scaun şi merge la bucătărie să pregătească ceva de mâncare pentru toţi.
Dede- Admin
Iar el se ridică în picioare și pleacă spre bucătărie mai leneș și se pune pe scaun. Cască puțin și se întinde.
Chiar pari obosit.. comentează ea şi chicoteşte. Se gândeau că sigur au făcut-o şi după el a trebuit săracul să o care până acasă aşa că acum nu mai avea energia aia. Face o cafea şi îi pune o ceaşcă pe masă, să se mai dezmorţească.
Dede- Admin
Meh. Să zicem. și ia cana cu cafea să bea.Să ai noroc azi cu slujba. și nu zice și face nimic legat de sex,chit că putea.
Mersi. Deşi eu nu îmi fac griji. Am o reputaţie. şi se umflă discret în pene. Îşi bea şi ea o cană de cafea în timp ce la prăjitor se făceau nişte felii de pâine pe care pune miere, că e sănătoasă şi foarte bună dimineaţa. Le aşează pe o farfurie şi le întinde pe masă. Nu prea mergeau cu cafeaua, dar le puteau mânca după. Aolo, dar oare cafeaua e bună pentru însărcinate?
Dede- Admin
Asta nu știu, dar pentru a fi siguri: Ar trebui să ai grijă cu cafeaua.... și el își ia felia de pâine prăjită și o mănâncă încet.
Ah, cred ca ai dreptate... si după oftează. Acum trebuia sa aibă mai multa grija. Păcat era ca nici nu conștientiza ca nu e bun ceea ce bea. Lasă cafeaua jos și mănâncă și ea micul dejun, ca măcar ăla era bun.
Dede- Admin
Page 47 of 100 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100