Kanie Mansion
2 posters
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100
Re: Kanie Mansion
Foarte des am făcut-o , ce să zic. Am făcut azi odată și atât. îi reproșează fetei și face pe supărăciosul.
Nu e vorba de azi! E vorba de în total. În fiecare zi de când ne-am cunoscut am făcut-o. Dă-mi dracu o pauză acum. Sunt şi eu însărcinată. şi se răţoieşte la el. Am renunţat la familie şi la casa mea pentru tine, iar tu?
Dede- Admin
Ei, acuma se simțea puțin prost. Bine. Scuze...Am fost egoist. M-am gândit că vrei să o facem pentru că îmi părea că îți place. și mai lasă de la el pentru ea. Că știe că ăsta e un moment mai dificil pentru ei ca cuplu.
Îmi place... Dar tu nu te poţi abţine. şi acum îşi dă ochii peste cap şi îşi lasă capul pe o parte, obosită.
Dede- Admin
Bine. Voi încerca să mă abțin. Acum haide acasă. Alcoolul nu vă face bine. Ar trebui să nu mai bei deloc. și se referă la ea și copil. Se ridică în picioare și îi întinde mâna ca să se ridice.
Dacă zici după, n-are nici un sens. îi comentează ca o arţăgoasă la sfârşit şi îl ia de mână ca să se ridice. Iau un taxi spre casă şi când ajung acolo, roşcata cade direct în pat şi adoarme.
Dede- Admin
Ei,el încă era lucid. O dezbracă de hainele ei bune să nu se șifoneze și ii pune pijamale. Se schimbă și el ,o ia în brațe și se acoperă cu o pătură.
Ea dormea adânc căci avea o durere de cap oarecum de la alcool şi nu se trezeşte când el o schimbă. Se pune doar lipită de brunet şi doarme aşa până dimineaţa următoare când se trezeşte prima. Aolo, ce-am făcut seara trecută?
Dede- Admin
A fost cam agresivă cu el ,asta a făcut. El totuși ii respectă decizia și va evita sexul o perioadă. Momentan doarme cuminte.
Shirley nu mai ţinea minte ce a făcut, dar se bucură când vede că e acasă, în siguranţă şi în pijamale, semn că a avut grijă de ea aşa că îl sărută pe obraz şi se ridică cu grijă din pat, să nu îl trezească. Merge la baie să se spele şi aranjeze.
Dede- Admin
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100