Kanie Mansion
2 posters
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame e cuminte în bratele mamei,ba chiar ii strânge un deget cu mâinile ei micuțe.
Awww. Asta înmoaie inima sărăcuţei Shirley. O strânge în braţe cu drag şi o pupă pe frunte cu grijă. Era atât de pură. Din proxenetul de Izaya uite ce frumuseţe a ieşit.
Dede- Admin
O iubești deja? întreba mai vesel. Vedea ce fac cu oglinda retrovizoare. Akame e cuminte și stă acolo.
Cum sa nu? Nu vezi ce firava e? Acum se bazează pe noi sa o creștem bine pentru ca ea nu are nici o putere, sărăcuța. îi răspunde brunetului. Are grija sa nu o clatine prea mult la curbe și alte alea. Se pare ca in universul ăsta, o sa se înțeleagă.
Dede- Admin
Iar micuța roșcată stă bine în brațele mamei ei. De-abia s-a născut, dar era deja foarte atașată de Shirley. Mă bucur.Sper să o creștem bine și să ajungă ce vrea ea. spune zâmbind. Iar după un timp ajunge în fața casei lor. Am ajuns.
Casa, dulce casa. Shirley coboară cu fetița din mașină și merg primele spre ușa. Avea cheile la ea, deci descuie cu mana libera, în care nu o ținea pe Akame. O pune pe fetița în patul pe care îl cumpăraseră pentru ea acum vreo luna și ea se așează pe canapea, intinzandu-și mâinile puțin.
Dede- Admin
Akame deja era obosită de la drum, la ce micuță e. Se așează cu capul pe pernă și adoarme instant. Ce cuminte e... S-a pus imediat la somn. spune Izaya după ce verifică și se duce la Shirley.
Da. E perfecta. spune și ea foarte fericita. Nu ar fi crezut ca o sa fie atât de bucuroasa sa fie mama. Îl ia pe Izaya sa se așeze lângă ea și îl sărută pe buze.
Dede- Admin
O ia în brațe și o sărută pe buze. De sex nu va fi că doar ce a născut, lol. Cel puțin câteva zile nu va pomeni de așa ceva. Așa că sărutările lor sunt perfecte acum. O să o iei cu tine la serviciu? Că la mine nu prea se poate... Ști tu, alcool, fum de la țigară... întreba normal. S-ar fi gândit și la o bonă. Dar mai întâi să se consulte cu ea.
Câteva zile nu o sa merg nici unde, dar probabil o sa o iau. Nu am încredere în bone. Poate ne mai potrivim gen când termini tu serviciul, eu sa plec și o poți tine tu. îi zice simplu și ridica din umeri. După îl sărută iar, ca se mai putea bucura și ea de asta.
Dede- Admin
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100