Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 74 of 100 Previous  1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 87 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 74 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Thu Mar 16, 2017 9:50 pm

Da. A fost un chin perioada aia. A trebuit să mă abțin câteva luni. Dar a meritat. și o ia în brațe și o sărută scurt pe buze.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Mar 18, 2017 8:46 pm

Îmi imaginez. îi zice şi chicoteşte. Cu siguranţă e destul un singur copil. Se ghemuieşte apoi în braţele lui şi închide ochii, că tot era târziu.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Mar 18, 2017 9:08 pm

Și cum s-au hotărât să crească doar un singur copil, cei doi nu mai fac alții. Trec anii iar micuța Akame devine o adevărată adolescentă sexy. Shirley a avut foarte mare grijă de Akame să mănânce ce trebuie și să facă sport, iar asta se vede după formele ei de acum, plus gena. A învățat despre sex( doar teorie , nu practic) , despre cum să se comporte în societate , cum să se macheze, etc.... Roșcata era fix ce voiau părinții să fie. Încă nu ia spus lui Shirley ce vrea să se facă când termină liceul( că e în ultimul an, are vârsta asemănătoare cu Akame aia blondă, la fel și coada aia pe de o parte) De fiecare dată le zice părinților că îi iubește și îi pupă pe obraz. E foarte afectuoasă. Că doar e roșcată. Pisica din păcate a murit de bătrânețe. Totuși a făcut doi pui, unul alb și unul negru( că ia făcut cu un motan negru, dăh) . Momentan fata este în camera ei, voia să îi pregătească mamei ei o surpriză. Dar asta mai târziu.
Akame:
( surprise)

Spoiler:
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Mar 18, 2017 10:27 pm

Şi pisica a avut parte de o înmormântare sofisticată, fix pe rafinamentul lor! Acum puişorii ei aveau un an şi erau plini de energie. Shirley îi iubea enorm pentru că erau puii pisicii date de Izaya, dar şi pentru că erau pisici în general. Cei doi părinţi mai îmbătrâniseră, dar tot nu se lăsau mai prejos. Aveau cariere bune, o casă mare şi frumoasă..toate cele.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 19, 2017 6:43 am

Lui Akame ia părut foarte rău când a murit pisica. O considera prietena ei. Dar a trecut peste. Are gijă de pisicuțe și ea. Acum fata avea un plan. Dar mai avea nevoie de cineva pentru planul ei. Așa că caută pe rețelele sociale cineva care știe să facă haine. De regulă Akame iese mereu cu mama ei la prezentări. Rar a lipsit. Îi plăcea să stea cu ea. Dar acum roșcata vrea să fie ea cea care să fie văzută. Izaya era cu pisicile în bucătărie, le dădea de mâncare. Azi ai iar o prezentare ceva? o întreba pe Shirley normal.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 19, 2017 11:35 am

Da. O sa fie ceva mare. Doar eu cu încă un critic suntem chemați. Restul, spectatori. îi răspunde zâmbind. Pentru ea era ceva normal dar era totuși entuziasmata. Numele ei devenise foarte cunoscut în Spania și era extrem de apreciata.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 19, 2017 12:44 pm

Și vrei să o iei pe Akame? o întreba normal și se pune să mănânce și el. Că îi e foame.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 19, 2017 1:29 pm

Normal. Colegii mei o adora. E o fire foarte plăcută. Se vede ca am crescut-o Bine. Se lauda așa puțin. Îi plăcea și când tot primea laude pentru fetița ei și când ceilalți le ziceau ca se aseamănă foarte mult. Ia pisica alba în brațe și începe sa o mângâie.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 19, 2017 1:55 pm

OK. Vorbești cu ea și vezi dacă vine. Că de la un timp e plecată. îi zice brunetul și mângâie cealaltă pisicuță. Akame găsește un băiat care pare că se pricepe. Salvează numărul lui și merge și ea jos să mănânce.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 19, 2017 2:25 pm

La fix, draga mea. Diseară de la 9 e o prezentare la Palatul Tineretului. Am cumpărat doua rochii pentru noi. îi zice și pune pisica alba pe blatul din bucătărie unde erau doua castronele cu lapte cald.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 74 of 100 Previous  1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 87 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case