Kanie Mansion
2 posters
Page 87 of 100 • 1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100
Re: Kanie Mansion
Și puștiul Levi după ce mai bea din vinul ăla normal că este amețit bine. Mai ales că nu este obișnuit cu alcoolul. Nu zice nimic, ci stă acolo tăcut. Mai mult pentru că nu știe ce să facă.
Te-ai săturat? Cred că e momentul să mergi acasă. îi zice nonşalantă, de parcă nu era nici o problemă. Se ridică de la masă şi îl ia şi pe el de mână să-l ridice, să vadă dacă poate merge.
Dede- Admin
Desigur.... și când se ridică se împiedică instant, că a băut prea mult și nu are echilibru de la asta.
Cecilia era pe faţă, logic, şi îl prinde în braţe. Păcat. Se pare că rămâi aici diseară. Nu te pot lăsa să pleci în starea asta. şi acum zâmbeşte mulţumită de situaţie. Îl duce într-o cameră şi îl aşează pe pat. Eşti prea cuminte, ştii?
Dede- Admin
Ăh? În ce sens? Cum să se comporte un ucenic cu senioara lui? și ridică puțin o sprânceană, că nu pricepea de ce e așa amețit.
Păi nici măcar o privire pe furiş la decolteu, nici o roşeaţă când mă apropiam? Sau nu te-am văzut eu când ai făcut asta? apoi se linge pe buze şi se pune peste el ca o felină. Îi ia mâinile şi i le pune pe sânii ei. Deci?
Dede- Admin
Ah, păi îmi plac sânii tăi. și chicotește puțin. Dar ce te atrage la un puști ca mine? Parcă erai o femeie matură. și începe să se joace puțin cu sânii ei.
Cecilia se încruntă puţin. Nu te-am îmbătat destul? Vorbeşti prea mult. şi ea îşi dă ochii peste cap. Nu era aici cu el ca să discute despre viaţa ei, ci ca să se satisfacă. Se lasă mai jos şi îi desface pantalonii, dându-i jos odată cu boxerii.
Dede- Admin
Ei, este vorbăreț de fel. Dar cum alcoolul continuă să îl îmbată, își trezește și el latura mai perversă. Îi deschide haina și o lasă în sânii goi. O strânge de sâni , după îi întoarce sfâcurile.
Acum îi plăcea că prinsese curaj şi se uită la el câteva momente, zâmbind. Îi ia penisul în mână şi începe să-l frece.
Dede- Admin
Page 87 of 100 • 1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100