Kanie Mansion
2 posters
Page 77 of 100 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 88 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ei, nu se îmbată ca porcul încât să nu știe de el. E conștient în continuare. Că doar nu bea ca boul. Bea doar de distracție. Pe la 1 jumate ajunge și el, că cei ce aveau concert în club au terminat și a rămas doar dj-ul. Nu le zice nimic fetelor, ci se pune în pat și toată lumea doarme liniștită.
Dimineața următoare Shirley se trezește cu brunetul lângă ea și e mai liniștită. Se gândea ca sigur a băut, dar atâta timp cât e acasă, e bine. Se ridica din pat și merge la baie sa se spele.
Dede- Admin
Brunetul mai doarme câteva momente până când se trezește că îi e foame. E puțin mahmur săracul și îl cam doar capul. Merge spre baie și el să se spele. Neața..
Te-Ai distrat aseară, se pare. îi zice Shirley discret în loc de "Bună dimineata". Se sterge cu prosopul pe fata și pleacă spre bucătărie sa facă micul dejun.
Dede- Admin
Am băut puțin. Nu am făcut nimic dubios. se scuză el repede. Se spală și el și merge spre bucătărie.
E bine atunci. si face omleta pentru ei. Lui Akame îi pregătește o cana de lapte cald și cu biscuiți, ca are nevoie de calciu.
Dede- Admin
Și cum a fost ieri? Că mi-ai zis că ai luat cina cu Akame. Credeam că se duce la interviu. zice brunetul leneș și se pune să mănânce.
Se pare că n-a fost nici un interviu, ci a participat în secret la prezentare, ca model. După normal că am mers împreună. şi ridică din umeri. Telefonul ei avea deja câteva mesaje de la nişte oameni ca să o întrebe dacă Akame o să meargă la o şcoală de modă şi dacă vrea să devină fotomodel, pentru că erau interesaţi. Dar ea nu avusese timp să verifice telefonul.
Dede- Admin
Deci fetița noastră vrea să fie model...Ai putea să îi fi impresar. Că-s tot felul de oameni dubioși în industria asta și vreau să fie cu cineva care îi e aproape și care cunoaște meserie. spune Izaya mai serios. Akame se trezește și ea și după ce se spală merge în bucătărie.Neața..
Neaţa, dragă. îi zice şi ea şi îi pune pe masă ce îi făcuse. Ia zi, eşti interesată de modeling? Şi începe conversaţia mamă-fiică aici foarte importantă.
Dede- Admin
Page 77 of 100 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 88 ... 100