Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 76 of 100 Previous  1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 76 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Mar 19, 2017 10:01 pm

Akame ii mulțumește lui Levi pt rochie și îl pupă pe obraz. Se schimbă iar și când vede că reporterii pleacă merge la Shirley împreună cu roșcatul. Să îl prezinte și pe el. Hei mama. Ce zici, am trecut ,,interviul "? spune jucăușă, fericită că a fost pe scenă și nu a avut emoții.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 19, 2017 10:14 pm

Când o vede, o îmbrăţişează imediat ca o mamă iubitoare şi mândră ce e (total contrariul originalei Shirley). Ai fost superbă. Dar trebuia să îmi spuui. şi se uită în ochii ei, zâmbind.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 19, 2017 10:24 pm

Ei. Am vrut să fie o surpriză. și chicotește puțin. M-am gândit să fie o haină specială de debut al meu în lumea modei. El e Levi, un băiat tânăr și talentat. Mi-a plăcut pagina lui de facebook cum face el hainele și am zis să fie ceva original. și prezintă roșcatul mamei. Levi se apleacă scurt, că știe cine e Shirley. Vai, în universul ăsta copii rebeli( Akame și Levi) sunt tare educați.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 19, 2017 10:31 pm

Să vină acum Cecilia, conducătoarea unei rebeliuni împotriva snobismului şi parlamentului! Lui Shirley îi place că e şi el roşcat şi chicoteşte. Încântată, Levi. îi spune şi lui. Ai un mic talent. Te-aş putea prezenta eu unor mentori buni dacă vrei. Până şi Shirley, egoista aia care nu ar ajuta dacă nu ar avea ceva de câştigat şi ea, e invers aici; dar asta s-a observat de mult, de la cum se comportă cu Akame.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 19, 2017 10:37 pm

Mi-ar face plăcere. spune recunoscător și stă în continuare drept. Că da. Mersi Levi încă o dată. Îți trimit mâine banii de rochie în cont. Poți pleca dacă dorești. spune Akame scurt. Îl vede pe Levi cel mult ca pe un ,, coleg” . Da, îi place cum arată. Dar mai mult nu. Vrei să mergem undeva să luăm cina, mama? spune fata fericită în continuare. Levi pleacă să ia un taxi. Mda. Îmi miroase a friendzone aici. și își dă ochii peste cap.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 19, 2017 10:41 pm

Oh...Părea destul de drăguţ. Măcar de ar fi venit cu noi la cină. se plânge puţin Shirley. Ea însă avea în plan să o mai întrebe pe Akame de băiat. Era timpul să aibă şi ea o relaţie iar el părea bun, mai ales că era roşcat! Păstrăm tradiţia!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 19, 2017 10:46 pm

Eh. Mă gândesc că poate are o treabă sau ceva. E un bun ,, coleg" de muncă dacă îl forțezi puțin. și chicotește scurt.  Poate cu altă ocazie. Acum îmi e foame. Ști un restaurant bun?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 19, 2017 10:50 pm

Mai întrebi? Femeia se resemnează şi pleacă cu fata ei la un restaurant apropiat de 4 stele. Îi dă mesaj lui Izaya să nu le aştepte şi îi spune unde sunt, apoi comandă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 19, 2017 10:53 pm

Așa cele două roșcate își văd de treabă și mănâncă la restaurant. Izaya primește mesajul și merge la club. Era o petrecere și era un moment bun să se mai distreze și el. Să poate să bea. Că de e cu Shirley, iese urât de tot.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 19, 2017 11:08 pm

Aşa deci, bea pe ascuns! Urât din partea lui. Shirley normal că îşi comandă şi ea nişte vin, dar nu bea mult, doar un pahar. Era obişnuinţa ei şi nu făcea rău deloc. Ajunge acasă cu fetiţa pe la 1 noaptea. Prezentarea ţinuse de la 9 la 11:30 deci normal că n-aveau cum să mănânce şi să ajungă şi mai devreme.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 76 of 100 Previous  1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case