Kanie Mansion
2 posters
Page 79 of 100 • 1 ... 41 ... 78, 79, 80 ... 89 ... 100
Re: Kanie Mansion
Uuu. E frumos. Place. spune fata mai jucăușă. Nu se poate spune asta și despre izaya care stă încruntat.
Asta e lumea mondenă.. Shirley are multe relaţii cu persoane importante, jumătate şi bărbaţi. Îi vede reacţia lui şi se gândeşte să termine subiectul. Du-te şi vezi în ce te îmbraci, că ar vrea să mergi la o terasă să te întâlneşti cu el. Mie mi-a spus planurile lui, dar cu tine vrea să discute faţă în faţă. apoi o bate uşor pe umăr şi îi face semn să plece. După ce rămâne doar cu brunetul, se aşează lângă el ca o pisicuţă şi începe să se alinte. De ce eşti aşa mohorât, dragule?
Dede- Admin
Meh. Nu îmi place că Akame să stea cu băieți. spune brunetul scurt și oftează și se pune să bea un suc. Akame plecase deja și se pregătește pt plecare.Își ia ceva mai decoltat să impresioneze și ia un taxi.
Nu îţi fă griji. Alexander are 30 şi ceva de ani şi este căsătorit. Parcă Michelle o chema. Nu prea socializează sau vine la evenimente soţia lui. apoi ridică din umeri. Şi până la urmă, fetiţa noastră are 18 ani. Măcar acum să aibă şi ea contact cu băieţii.
Dede- Admin
Meh. Ăla să zicem că e doar de muncă. Dar celălalt? întreba serios în continuare că trebuia. Că trebuie să aibă grijă de ea nu?
Aş vrea eu. Părea foarte manierat. Dar îl vede doar ca pe un coleg care i-a făcut o rochie. şi oftează. Oare când o să-şi găsească şi ea? Se pare că părinţii erau de păreri total opuse aici. Roşcata ar fi vrut să vină şi Akame cu un băiat acasă, pe când Izaya nu suporta gândul că o să o atingă cineva.
Dede- Admin
Meh. Faci ce vrei. Dar de ce ai avea încredere în băiatul ăla? Că mulți sunt manierați în public. spune Izaya normal și se uită la ea în special .
Meh. Nici nu îmi fac griji. Unde îl voi trimite, o să primească o instruire ca la militărie. şi chicoteşte. Îl sărută după ca să termine subiectul şi să se calmeze apele.
Dede- Admin
Iar el dă ochii peste cap. Ai grijă ce faci. îi zice pe scurt și se ridică de la masă. Se duce în cameră să se pregătească de muncă .
Aw, a refuzat-o direct... Dar ea nu se lasă şi merge după el! Şi tu erai politicos, dar spre deosebire de tine, el nu e proxenet, ci un mic designer în devenire. zice stând sprijinită de uşă şi privindu-l cum se schimbă.
Dede- Admin
Page 79 of 100 • 1 ... 41 ... 78, 79, 80 ... 89 ... 100