Kanie Mansion
2 posters
Page 80 of 100 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cum am zis. Faci ce vrei. Poate ea nu îl va vrea. și ridică din umeri și își pune le el cămașa. Nu ii place subiectul.
Până la urmă se resemnează şi îl lasă să plece. Îi părea mai distant dimineaţa asta, dar nu ştie ce să facă în privinţa asta. Ea merge săse îmbrace în altă cameră ca să se întâlnească cu Levi.
Dede- Admin
Levi se pregatea și el să se vadă cu Shirley să discute despre ucenicia lui. E tare curios și vrea să se facă mai bun decât e acum. Izaya pleacă la serviciu.
Într-un final se întâlnesc şi Shirley îl duce în centru, într-un bloc cu 10 etaje, la o femeie foarte bună în meseria ei pe nume Cecilia Nakamura. Stătea la ultimul etaj, într-un apartament care de fapt era cât două (deoarece cumpărase două apartamente, unul lângă altul şi spărsese pereţii dintre ele ca să aibă ea cât mai mult spaţiu, dăh ă_ă). Femeia, în vârstă de 29 de ani, îi aştepta. Era singură, nelogodită, doar cu doi căţeluşi cu blană creaţă care erau foarte jucăuşi şi nebunatici care îi umpleau tot timpul. Îi pofteşte pe cei doi înauntru şi merg în sufragerie să se aşeze pe canapea. Hans şi Greta (cei doi căţei) erau şi ei acolo şi lătrau la Levi. Cu Shirley erau obişnuiţi.
- Spoiler:
Dede- Admin
Levi se sperie puțin. El e obișnuit mai mult cu pisicile( are una blondă acasă) dar nu face nimic. Se uită împrejur și după la femeie. E drăguță...
Frumos era sa se prezinte și el, singurel, dar nu e bai. Cecilia discuta ce discuta cu Shirley, apoi roșcata pleacă. Ea venise pana acolo mai mult ca sa se asigure ca totul o sa fie ok. După bruneta o ia pe Greta în brațe(ca ea era cea care încă mai maraia la Levi; Hans se cumintise) și o mângâie ca sa tacă. Deci de cât timp faci haine? Ai învățat de la cineva?
Dede- Admin
Ei, el e mai mic și nah. Ăh. De 4 ani cred. De la 15 ani am început să învăț cum să fac haine. Mai mult am urmat cursuri pe net și am încercat singur. și ridică din umeri.
Deci ai 19 ani? Ești micuț. îi zice și ridica din umeri. Îi plăceau băieții mai mici, dar cu 10 ani mai mic?
Dede- Admin
Dacă e de vârstă cu Akame, ce să îi faci. Bine măcar că e major. Da. Am 19 ani. ar fi întrebat câți ani are, dar știe că nu e bine să întrebi asta pe o femeie.
Cecilia o lasă pe Greta sa fuga din camera sa se joace cu Hans și se ridica de pe canapea. Bun. Începând de mâine, sa fii la mine dimineața la ora 10. Pleci când zic eu. Sa nu aud de part-time job, ca nu o sa ai timp de el dacă vrei sa înveți meserie aici. îi zice hotărâtă și îi face semn sa o urmeze. Voia sa îi arate camera în care lucra ea de obicei. Avea modele mari, mașini de cusut, ghete întregi de ațe, sertare de agrafe, ace, forfecute și cam tot ce mai era necesar.
Dede- Admin
Page 80 of 100 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100