Kanie Mansion
2 posters
Page 82 of 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100
Re: Kanie Mansion
L-am plătit. Acum învață de la cineva priceput. Zic că a fost recompensat destul. spune fata mai îngâmfată, da cred că aici Shirley nu voia să semene cu ea. Izaya chicotește puțin.
Roșcata oftează puțin deranjata. Dar și tu ai fost recompensată, ingamfato. apoi se ridica, vrând sa termine subiectul și sa discute despre altceva.
Dede- Admin
Eh. Nu o neg. Amândoi am avut de câștigat. și termină și ea subiectul. Merg la sală. Ne vedem mai târziu. și o pupă pe obraz pe Shirley și pleacă în camera ei să ia echipamentul de sală. E amuzant cum încerci să o combini cu băiatul ăla...Mai că vrei să facă și sex. și râde puțin.
Ei, nici chiar. Dar are un viitor bun. Mai capătă și ea experiență. apoi oftează. Nu o sa o oblig, dar mi-ar conveni.
Dede- Admin
Ei. Atunci încearcă să îi aproprii nici chiar așa pe față.Poți foarte bine să mergi cu ea la un carnaval,bar sau ceva unde-s mulți oameni, te faci că te pierzi și îi lași singuri acolo. Nimic legat de muncă cum faci acuma. și se întinde. Adică da, nu are încredere în băiat, dar dacă Shirley e de acord, măcar să o ajute cu niște sfaturi.
Nu prea sunt Bună la asta, din păcate. apoi da din mana ușor. Spală cana de ceai și merge sa se schimbe în haine de casa.
Dede- Admin
Nu vreau sa te oblig. îi răspunde normal. Trecuse peste subiect. Hai sa ne uitam la un film.
Dede- Admin
Iar el nu are ce face decât să se resemneze și merge cu ea să se uite la un film. Erau foarte lejeri ( în maieu și boxeri/chiloței mai precis) Se uită amândoi la film și era o scenă mai sexuală. Ești mai sexy ca aia. zice scurt și o prinde de sâni.
Și ea avea un maieu lejer și chiloței, la fel ca el. Parul ce îi crescuse pana pe la talie era prins intr-o coada larga, intr-o parte. Știam deja. Și tu decât ăla.
Dede- Admin
Page 82 of 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100