Kanie Mansion
2 posters
Page 91 of 100 • 1 ... 47 ... 90, 91, 92 ... 95 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ea la ales pe site-ul ăla doar să îi facă o haină. Mama tot insistă cu băiatul și normal că fetița îi acordă o șansă la presiunea mamei. Levi a uitat să își ia ceva de la Cecilia , așa că merge la ea. Așa că bate la ușă.
Uşa e deschisă de majordom şi căţeii vin repede să vadă cine e. Cecilia normal că îi urmează. Huh? S-a întâmplat ceva, Levi?
Dede- Admin
Cred că mi-am uitat cheile de la apartament la tine. E în regulă să văd dacă-s aici? o întreba normal în timp ce se uita la ea.
Nici o problemă.. Dacă nu le găseşti.. îi zice şi ea ridicând din umeri apoi îl lasă să intre. Trimitei căţeii în camera ei ca să nu-l deranjeze pe roşcat şi închide uşa. Majordomul merge să-şi vadă de ale lui.
Dede- Admin
Iar el se duce în camera unde a fost și începe să caute cheile. În cele din urmă le găsește pe o noptieră. Scuze pentru deranj.
Cecilia vine din urmă şi îşi lipeşte pieptul de spatele lui. Nu îţi fă griji. Nu deranjezi. şi se uită peste umărul lui la el.
Dede- Admin
Ei, vrem să bem ceva? o întreba putut rușinat. E acum mai tentat de alcool decât deobicei
Cecilia e cam mirată şi se retrage imediat. De ce vrea să bem? Oare îşi aminteşte de ce am făcut aseară şi e un apropo? se întreabă confuză. Nu.. Poate ar trebui să mergi acasă.
Dede- Admin
Of.. Bine. Atunci ne vedem mâine. spune normal și dă să plece. Voia doar să bea niște cafea. Nu neapărat alcool.
Cecilia îl duce până la uşă unde se opreşte şi-l întreabă Ţi-a plăcut vinul de aseară? întreabă pe ocolite, să vadă dacă chiar ştie ce a fost seara trecută sau nu.
Dede- Admin
Page 91 of 100 • 1 ... 47 ... 90, 91, 92 ... 95 ... 100