Kanie Mansion
2 posters
Page 85 of 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar cei doi puști roșcați se bagă la somn în camerele lor. Seara e liniștită și totul e în regulă .
Dimineața următoare Shirley își face un dus și pleacă mai devreme la serviciu, ca era invitata la o ieșire în oraș si niște discuții despre următoarele evenimente.
Dede- Admin
Akame merge să se intereseze cu impresarul să caute o școală de modă. Iar Levi merge la Cecilia să facă ucenicia. E la ușă și bate de două ori .
Căţeii aud imediat şi merg să latre la uşă. Sunt urmaţi apoi de Cecilia care o ia pe Greta în braţe şi deschide uşa să intre Levi. Hans era mai cuminte şi când îl vede, nu îl mai latră decât până intră. Bruneta închide uşa şi încearcă să o potolească şi pe Greta din lătrat, dar fetiţa nu îl plăcea pe puşti. Off, aşa nu mai merge. Trebuie să te împrieteneşti cu ei. Şi ca soluţie, Cecilia merge cu căţeii şi Levi în bucătărie de unde desface o plăsuţă cu mâncare pentru căţei. Dă-le din mâna ta. Nu muşcă.
Dede- Admin
Of...Bine. spune mai supărat puțin și ia mâncarea în mână și le întinde lor.Eh.Să ști că eu sunt mai mult cu pisicile. Am una acasă și poate latră la mine că s-ar putea să am mirosul ei...
Sau că eşti un necunoscut şi mă apără pe mine. apoi ridică din umeri, că asta îi se părea cel mai evident motiv al unui câine să latre. Când mănâncă, căţeii nu mai zic nimic. Greta e şi alintată de mângâierile Ceciliei, aşa că n-are motiv să fie rea. Bun. Hai în camera pe care ţi-am arătat-o ieri.
Dede- Admin
Roșcatul se spală mai întâi pe mâini să nu mai aibă urme de mâncare și se duce după Cecilia. Ce vrei să fac mai exact?
Pentru început, să îmi arăţi tehnica ta de lucru. zice calmă. Se prinsese de nişte chestii când a văzut rochia făcută pentru Akame, dar mai bine zicea el, ca să ştie ea ce trebuie schimbat la el şi ce nu.
Dede- Admin
Bine... Voi face o cămașă atunci. și ia materialele din cameră și începe să croiască. După un timp o termină și ii o dă ei.
Acum, scriitorii, nefiind experţi în acest domeniu, pot abera puţin pe aici sau pot sării peste moment. Pentru prima zi, Cecilia doar discută cu Levi despre stilul lui şi despre ce vrea ea să-l înveţe. Se face cam târziu, 8 seara, întuneric afară şi toate cele. Bruneta e cam obosită. Căţeluşii dormeau în pătuţurile lor pe hol căci se jucaseră toată ziua şi acum cam terminaseră toată treaba. Te grăbeşti acasă? Dacă vrei, poţi mânca aici.
Dede- Admin
Page 85 of 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100