Kanie Mansion
2 posters
Page 86 of 100 • 1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu mă grăbesc. Voi manca aici. Mulțumesc pentru ospitalitate. spune politicos și se întinde puțin, era și el ușor obosit.
Cecilia avea un majordom în casa care și gătea și pregătise cina pentru amândoi, ca îi zișese bruneta de ieri sa pregătească ceva bun pentru doua persoane. Îl ia pe Levi de acolo și merg în bucătărie.
Dede- Admin
Iar Levi se așează pe scaunul lui. Hmm.De ce ai ales meseria asta? Înafară de bani. o întreba mai direct, de curiozitate. În plus, să mai spargă gheața și să apuce să vorbească.
Strict pentru bani. Și pentru ca mama, care era croitoreasa, a zis ca am talent. îi răspunde indiferent. Se așează și ea și mănâncă. Pofta mare.
Dede- Admin
Roșcatul o înțelege și se pune și el să mănânce. Îi era cam foame la cât a croit toată ziua.
După ce termina, majordomul le ia farfuriile și le spală, dar le pune și niște vin în pahare, fără sa îi întrebe dacă vrea. Cecilia nu are nici o treaba și ridica paharul sa ciocnească cu roșcatul. Pentru viitorul tău.
Dede- Admin
Roșcatul nu înțelege asta, dar nu ii pasă . Îi mulțumește și ciocnește paharele și bea vinul.
Ah, îmi place vinul ăsta! Când l-am cumpărat, a zis că e din 1971. Mai vrei? zice femeia făcând acolo pe snoaba după ce ia o gură din paharul ei.
Dede- Admin
Levi nu înțelege mai nimic. Că nu e cu alcoolul. Dar de dragul politeții dă din cap că da și mai bea.
Majordomul îi pune în băutură şi nişte pastile ca să sporească acest proces indirect de îmbătare în timp ce Cecilia nu zice nimic, ci doar se face că are treabă şi că se uită pe telefon. Aştepta ca Levi să fie ameţit bine de tot.
Dede- Admin
Page 86 of 100 • 1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100