Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 93 of 100 Previous  1 ... 48 ... 92, 93, 94 ... 96 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 93 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Mar 26, 2017 8:35 am

În timpul asta Akame a observat schimbările lui Levi. Nu ii plăceau. Așa că ia dat și ea băutură și la tras de limbă. Îi zice cum că de băut ii dă Cecilia în fiecare seară. Dar de sex nu își amintește.  Habar nu are cine e femeia și Akame se supără grav că el mai iese și cu altele. Merge acasă supărată foc. Vezi că Levi bea în fiecare seară cu o femeie Cecilia. Zău că nu îmi mai place de el. spune iritată.  La lăsat pe Levi la el acasă să doarmă ca  să nu facă urât.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 26, 2017 9:30 am

Shirley nu știe ce sa zică când aude asta și se uita câteva momente la Akame fără sa fără nimic. Apoi îi da mesaj Cecilia în și stabilește sa se întâlnească cu ea în oraș. Bine, plec acum sa vorbesc cu ea fata în fata. cele doua femei se întâlnesc intr-o cafenea și după ce comanda niște ceai, Shirley o întreabă direct De ce îl îmbeți în fiecare seara pe viitorul soț al fetei mele?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 26, 2017 9:55 am

Și cum Akame e curioasăla și ea de felul ei, se pune la o altă masă și le ascultă pe femei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 26, 2017 10:16 am

Când aude întrebarea, posesiva de Cecilia devine foarte deranjată. Viitorul soţ al fetei tale? De când? Mie nu mi-a zis nimic de asta, deci consider că poate face ce vrea. Până la urmă, el nu refuză. Eu doar îi ofer ce nu poate să-i ofere o fetiţă, adică totul. şi zâmbeşte mai încrezătoare. Shirley e cam confuză. La ce te referi prin ''totul''? La TOT. subliniază Cecilia şi ridică din umeri, mândră. Shirley ştia că Cecilia mai făcuse aşa înainte, dar nu pe o durată prea mare, gen doar de 2-3 ori cu acelaşi băiat. Până la urmă, era şi ea o femeie care avea nevoie de asta şi nu putea să dea vina pe ea poate doar pentru că n-a putut să-şi găsească un soţ la ce pretenţioasă e. Te-aş ruga să-l laşi pe Levi în pace, că o să-l strici în ritmul ăsta cu alcool în fiecare seară.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 26, 2017 10:36 am

Iar Akame devine puțin deranjată. Scuze că nu vreau să îmi dau virginitatea fiecărui băiat. Cum o femeie de 29 de ani corupe un copil? întreba mai curajoasă. Și să nu crezi că îmi pasă de el personal. Doar că ce faci tu cu copilul ăsta nu e bine. Poți să ți-o tragi cu el atât timp cât nu ii distrugi mințile.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 26, 2017 11:11 am

Ei. Nu e nevoie să-ţi faci griji. De fiecare dată îi pun o pastilă în băutură să uite mai repede, ca să nu consume prea mult alcool. Şi ziua chiar mă ocup de pregătirea lui. A evoluat mult luna asta. Pot să-i dau şi droguri dacă nu vă convine alcoolul. apoi chicoteşte. Doar cu pastile nu risc. Se poate să-şi amintească anumite momente. şi se ridică frumos de la masă. Nu îi plăcea că erau două împotriva ei şi voia să meargă acasă. Cred că a trecut destul timp de când îl ai. Ori îi spui tu, ori îi spunem noi. dă Shirley ultimatum şi se ridică şi ea, ca să fie la acelaşi nivel cu bruneta.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 26, 2017 11:14 am

Și chiar crezi că e ok să îi dai pastile? îi spune iritată, că e la fel de rău că la alcool sau droguri
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 26, 2017 11:32 am

Uite ce e. Am o vârstă şi nu cred că trebuie să fiu luată la întrebări de către o fetiţă care nici măcar nu-l place şi iese cu el în oraş ca să-l ţină din scurt. îi răspunde lui Akame. Ştia unele lucruri de la Levi când era beat şi mai vorbea despre viaţa lui. Eu mă duc acasă. Dacă vreţi să-i spuneţi, sunteţi invitatele mele. Din păcate, n-o să renunţe la mine pentru că încă are nevoie de instruirea mea. A ajuns prea departe ca să plece. apoi le face cu mâna şi iese din local. Pleacă cu maşina acasă. Shirley oftează lung. Aşa e ea... Îi spui tu sau?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 26, 2017 11:44 am

Cred că îi spun eu. Pe mine mă ascultă mai bine. și ridică din umeri.De știai că ea e așa, de ce l-ai dus ? Parcă îl voiai să îmi fie soț sau ceva de genul asta și îl duci la femei dubioase... acum o critica și pe Shirley, că e și vina ei putin aici.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 26, 2017 12:01 pm

Pentru că e cea mai bună. Şi nu mă aşteptam s-o facă de mai mult de 2-3 ori cu el. Ea aşa face de obicei. şi ridică din umeri. Nu prea era afectată. Nici Cecilia nu era supărată pe Shirley, pentru că ştia că n-o să-l piardă pe Levi. Ajunge acasă şi se pune în pat la un film.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 93 of 100 Previous  1 ... 48 ... 92, 93, 94 ... 96 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case