Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 94 of 100 Previous  1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 94 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Mar 26, 2017 12:17 pm

Asta o cam supără pe fetiță. Cam trebuie să îl salvez pe băiatul ăsta... Nu îl plac prea mult. Dar m-ar mustra conştința dacă i-ași strica viitorul lui din cauza unor femei dubioase. zice mai curajoasă. Așa că fata îl sună pe Levi și ii zice ce s-a întâmplat. A vorbit cu Alexander să îi găsească repede un maestru croitor, bărbat și cu familie ca să nu se mai repete. Se face două noaptea și fata pleacă de acasă cu Levi. Îi scrie mamei un bilet în care ii zice cum pleacă ea cu Levi în alt oraș, singuri intr-un apartament. Ea merge la o școală de modă și începe să își facă o carieră în industrie. Levi după ce a făcut un tratament de dezalcoolizare merge la acel maestru și învață acolo cel mai bine. Trec anii și Akame cu Levi au o relație frumoasă și fac o echipă bună în industrie. Levi are propriul lui brand și Akame e imaginea lui și se descurcă. Au ajuns la 24 de ani Akame și 26 Levi. Se pregătesc de nuntă și părinții sunt invitații speciali. Că Akame a păstrat legătura cu ei la telefon , cu Shirley se vedea în weekend la o cafea. Din păcate în ziua nuntii, vraja lui Shirley se duce și revin în universul original.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 26, 2017 12:27 pm

Cecilia a fost cam supărată când a aflat că Levi a plecat din oraş, dar oricum era cu 10 ani mai mic ca ea şi n-aveau cum să fie împreună; i-ar fi stricat imaginea şi ar fi fost făcută o pedofilă. Până la urmă s-a căsătorit cu un prieten din copilărie, Raizel, incredibil de bogat şi s-a mutat în Jamaica unde el avea o vilă şi îi oferea tot confortul de care ea avea nevoie. Shirley era fericită că fetiţa ei a ajuns cu băiatul pe care l-a ales ea şi la început a sprijinit-o cu bani ca să se stabilească acolo. Când s-au trezit, Shirley a decis să nu le spună fetelor ei de universul ăla, că sigur se stârnea o ditamai cearta şi Cecilia ar fi căutat o metodă să ajungă acolo şi să le strice nunta. Cei doi bruneţi acum ajung acasă, iar fata e cam confuză. Tot n-o suporta pe Akame şi nu îşi explica cum de a plăcut-o pe Akame acolo. Aşa avea să fie şi aici dacă nu dispăreai la dracu când am fost însărcinată şi dacă nu despărţeam gemenele.. Fuck, era aşa plictisitor.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 26, 2017 12:34 pm

Ei. Și o preferi pe aia de acolo? E mai drăguță,da..  Probabil că acolo nu există superputeri și Joker. Sau blonzi care să ne strice viața. comenta și el.  A fost drăguț acolo, dar ia plăcut mai mult începutul. Iar Razel, că tot vorbeam de el, a lăsat-o barțoasă pe Cecilia de la început. Ca să existe o garanție că ea e serioasă legat de relația lor. În plus amândoi sunt deja la vârsta care trebuie să facă copii. Iar el voia multi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 26, 2017 12:38 pm

Nu! Normal că nu îmi place mai mult acolo. Suntem singuri, n-avem mulţi copii.. şi îşi pune mâna pe burtă, că n-a uitat de pruncul din pântece Singurul lucru care îmi place e popularitatea mea şi meseria. Dar nu mai am umbra, nu e nici o acţiune, absolut nimic. Totul banal. Şi Akame mă copiază şi acolo.. apoi îşi dă ochii peste cap. A revenit la a fi hater. Variantele celor doi bruneţi din universul ăla merg la nuntă, totuşi, fără să fie nici o problemă. Cecilia nu prea era obişnuită să stea cu unul singur şi îl voia pe Raizel că ştia că el nu înşeală şi că are vilă în Jamaica helăăău, dar acum totul vine cu sacrificii şi trebuie să facă şi copii. Până la urmă, acum avea 36 de ani şi desigur că voia şi ea nişte moştenitori.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 26, 2017 12:44 pm

Nu vrea să te copieze mă. Doar te ascultă. Zău că ești așa de rea... și își dă ochii peste cap. Poate puterea te corupe și pe tine , așa cum sunt cei de acasă. Aici e o lume normală. Normal că totul e pașnic. și se întinde puțin. Au venit la nunta doar ca să se uite , fără să participe, ca bruneți. Izaya le lasă un plic cu bani fără să fie văzuți și se întoarce la brunetă. Vrei să te duc și la Cecilia ?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 26, 2017 12:52 pm

Ştii că e în Jamaica? Cu ce paşapoarte mergem noi acolo? întreabă ţinând în mână un cocktail. Am putea s-o aducem aici să strice nunta asta. Arată aşa ciudat.. Nu ştiu cum universul a decis să inverseze atâta cuplurile. Oare există locuri în care nici noi nu suntem împreună?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 26, 2017 12:59 pm

Te teleportezi acolo. Că noi avem superputeri. zice în timp ce se laudă puțin. Se poate să existe. Că ele sunt infinite și nu știm ce sunt în toate. zice normal. O ia de mână și se teleportează la casa lui Raizel. Aparent Raizel era de religie musulmană ( convertit, că e asiatic alb și frumos ca până acum) , nu o pune pe Cecilia să poate burka că e foarte cald. Dar din 2 în 2 ani trebuie să facă cel puțin un copil. Așa au ajuns ca cei doi să aibă 5-6 copii și să fie bruneta însărcinată iar. Asta se vedea destul de bine de unde erau ei. Pot să îl bat? Abuzează de fetița mea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 26, 2017 1:02 pm

Shirley rămâne cu gura căscată când vede. Bine, ei erau undeva în aer, invizibili, iar cuplul ciudat era la piscina vilei. DA! BATE-L TE ROG EU! zice şi ea furioasă. Cecilia avea mai mulţi copii ca mama ei, lol. Bine, Cecilia hotărâse cu Raizel ca ăsta să fie ultimul copil, dracu, că nu poate să aibă zeci de sarcini..
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 26, 2017 1:10 pm

Cam da. Că se duc spre 40 și de atunci chiar nu mai e indicat. Și Raizel știe asta, că a făcut medicina. De-asta a forțat fata să facă cat mai multi copii în câțiva ani. Dar cu promisiunea să îi facă cele mai bune tratamente și operații ca corpul ei să arate la fel de bine ca înainte de prima sarcină. Ce ironic , ca Cecilia ce se ferea de sex neprotejat cu Levi ca de dracul de tămâie să facă atâția copii. Izaya nu îl va bate chiar fizic. Ci mult mai rău, iluzie! Când el adoarme pe șezlong ii intra în vis cu iluzia lui. Îl torturează mult mai rău ca pe Shirley, îl face femeie și ii o trage cât să simtă durerile nașterii dese cum a pățit Cecilia. Să se învețe minte. Bine, asta și că la făcut intr-o brunetă sexi ca fata și îl tenta ca în iluzia aia să o lase gravida cu zeci de copii. Dar e doar o iluzie. Raizel se trezește și o ia pe Cecilia în brațe, plânge și ii zice că îi pare rău și chiar e ultimul copil.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 26, 2017 1:28 pm

Deci Izaya a făcut sex cu Raizeeeeel *fangirling*. Bine i-a făcut, oricum! Săraca Cecilia nu merita cu adevărat să treacă prin atâtea sarcini. Dar totuşi îl iubea pe Raizel, nu era chiar în totalitate pe interes. Ea nu dormea că era atentă la copii şi când îl vede că plânge şi aude ce zice, rămâne uşor mirată. Cred că a avut un coşmar.. Dacă l-ar fi avut pe la al treilea copil era mai bine, dar mă rog. îşi spune şi îl mângâie pe cap. Se cam obişnuise cu postura ei de mamă şi nu se plângea, însă clar, ăsta era ultimul copil, la naiba! Nici nu mai lucra ca să se asigure că sunt toţi educaţi bine şi mereu era obosită de la ei, că erau prea mulţi. Ăsta avea să fie al şaselea. Bravo! Păi mai dă-o dracu de treabă. Cine l-o fi făcut aşa iubitor de copii? Cu Mona nici nu cred că vrea mai mult de 1-2, ca s-o fută fără pauze de câteva luni.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 94 of 100 Previous  1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case