Kanie Mansion
2 posters
Page 99 of 100 • 1 ... 51 ... 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Iar Izaya e suspicios puțin Ai făcut ceva cu Cecilia, Allan? spune mai serios.Ei, era în prima lună când am făcut eu ceva. Și în plus, sunt vampir , la noi nu se pune decât la alți vampiri. zice mai serios, fără să mintă. Deci ai făcut ceva cu Allan.. Știam eu. și acuma îi vine să râdă puțin. Ia trecut de mult de Allan. Și tu Cecilia vezi că dacă n-ai grijă poți ceda și să faci prea mulți copii. că da, ia dat un avertisment.
Papa! strigă Cecilia ruşinată şi lasă mâinile de pe burtă. Mă duc să-mi pun hainele în cameră. zice răutăcioasă. Ia acum plasele cu umbre (că nu mai e în oraş să pară aşa ciudat) şi îl lasă pe băiatul ăla să plece de unde a venit.
Dede- Admin
Pare că ați plecat iar cine știe unde. Unde ați mai fost mă? Ce era acolo cu Cecilia? spune fetița curioasă. Acolo tu cu mă-ta ați fost roșcate și te-a cam forțat să te căsătorești cu Levi. Levi nu a fost cu Cecilia că era o diferență de 10 ani așa că sora ta s-a căsătorit cu Raizel pe care îl știa de ceva vreme și a făcut 7-8 , câte un copil-2 odată la doi ani. Că Raizel era musulman acolo. Dar mai bine să nu-i spui de faza cu Levi. Că s-ar supăra foc. îi explică lui Akame, că știe că măcar cu el e ascultătoare. Ei. Mi-a trecut de mult faza cu Levi sau cu alții. Îl am pe al meu și mă simt bine cu el. Nu o să îi zic, că știu că s-ar supăra.... completează blonda. Din cauza asta nu ai vrut să mă fac roșcată mama? Că îți eram stresantă și acolo? și chicotește. Da, s-a definit PERFECT, e STRESANTĂ.Ăăăă. Ce ziceți acolo? Ce ai făcut măi Raizel? și se încruntă la brunet. Izaya îi explică și lor, pe scurt. Voi și cu puterile voastre ciudate... Ei, Raizel, nu mai pupi tu pizdă de vei vrea să nasc ca vaca o tonă de prunci. Că mie îmi place sexul, nu copii. spune roșcata fixată pe asta. Ăăă. Aici n-am nici o religie și nici copii nu vreau. Poate când o să simțim nevoia. Dar acuma clar nu..
A fost un miracol că ne-am înţeles noi două acolo. Şi nu numai atât, eram mama şi fiica perfecte. Veneai mereu cu mine... Ce bătaie de cap. zice Shirley mai îngâmfată. Acum nu era neapărat răutăcioasă, dar vrea să vadă şi reacţia lui Akame. Se pune cu capul pe umărul lui Allan şi se uită la restul fără treabă. Cecilia îşi aranjează hainele. Are să vină mai târziu în sufragerie unde sunt toţi.
Dede- Admin
Plictisitor! spune fetița foarte sigură pe sine. Te iubesc mai mult așa, certăreață. Eu te fac curvă, tu mă faci zdreanță, dar ne înțelegem perfect. spune Akame glumind puțin și o pupă pe obraz. Izaya începe să râdă.
Aici mergea să-i zică ''curvă-i mă-ta'' dar tot la ea ajungea, lol. Există zi în care să nu-mi vină să te dau afară din casă, oare? comentează şi Shirley, încruntându-se la fetiţă. Serena începe să râdă şi ea. Sper ca ai noştrii să nu fie aşa..
Dede- Admin
Vezi mama? Ăsta e spiritul. spune copila veselă. Se întreba când ajunge și Cecilia. Allan voia să o verifice și pe Cecilia ca să facă sex cu ea. Că cu Bella e puțin monoton de la o vreme și mnah.
Ar fi putut sa meargă Allan la Cecilia în camera și atunci nu îi mai deranja nimeni, dar acum nu mai e valabil, ca vine și bruneta jos. Se uita la toți dar mai mult la Allan și se pune pe un fotoliu.
Dede- Admin
Ei, nici când voia nu putea. Că Shirley face pe posesiva cu el și nu îl lăsa să plece așa. Allan se uită și el la Cecilia în timp ce discută adulții.
Din păcate cei doi nu prea puteau sa zică sau sa facă nimic de fata cu restul, însă trebuia sa vina odată și momentul oportun. Pana atunci, Serena o mai întreabă pe Shirley de universuri, de parcă cine știe ce serial mișto era. Shirley se apuca acum sa povestească trecutul lui Allan cu Aurora și cum, din cauza mamei ei "proaste", nu au sfârșit amândoi împreună și Allan a fost forțat sa devină blond prin nunta cu fata blonzilor. Cecilia mai știa și ea din detalii dar nu pe toate și asculta ce zice mama ei.
Dede- Admin
Page 99 of 100 • 1 ... 51 ... 98, 99, 100