Kanie Mansion
2 posters
Page 65 of 100 • 1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 82 ... 100
Re: Kanie Mansion
Helău, mai trăieşti? îl întreabă deja supărată şi se apropie de el, dându-i cu mâna prin faţa ochilor. Ori m-a drogat pe mine cu cafeaua aia, ori e drogat el.
Dede- Admin
Da,da. Doar că mă gândeam la câteva chestii și m-am pierdut scuze. Ai nevoie de ceva? și o întreba normal.
O cameră. Şi mai pe după-amiază poţi să-mi prezinţi baza. Cecilia îşi revine la comportamentul iniţial. Îi se părea şi ei ciudat Raizel, dar n-are ce face, trebuie să afle cât mai multe informaţii.
Dede- Admin
Ok. Cu camera te va ajuta secretara, cunoaște mai bine. După o să îți fac un tur al bazei. îi spune serios și se așează pe fotoliu.
Prea bine. şi pleacă cu secretara. Camera pe care i-o dă nu era prea departe de biroul lui Raizel. Îi mulţumeşte şi se face comodă acolo. Trebuia să-l prindă odată singur, fără secretare şi aşa, ca să-l vrăjească, că îi dădea un sentiment cam prost când era lângă ea. Se întinde în pat şi se dezbracă, apoi aţipeşte până după-amiază.
Dede- Admin
El își vede de treabă în continuare cu planurile lui. Asta îmi lipsea. Pe lângă vampiri mai am și femeia asta pe cap. și oftează lung. În acest timp în caz de se trezește, îl anunță secretara.
Dar ce, mă, e gay? Ea adormise goală în pat, învelită doar de cearceaful uşor transparent. După câteva ore se trezeşte şi se freacă la ochi, iar secretara merge să-l anunţe pe Raizel.
Dede- Admin
Nee. Doar că omul e pasionat de munca lui încât nu e genul care să se dea la o femeie așa, că e femeie. O are pe secretara lui dacă vrea pofte carnale, dar doar atâta. Acesta merge în uniforma lui oficială spre ușa ei. Ca să o conducă.
Iar secretara, ca o secretară bună ce e, deschide uşa către camera Ceciliei şi aşa le apare în faţa lor splendoarea de femeie care se întindea leneşă precum o pisică. *din păcate* cearceaful îi acoperea zona intimă, însă *din fericire* nu şi sânii .
Dede- Admin
Impresionat? Poate. Vrăjit? Nea. A mai văzut femei dezbrăcate. E adult acum. Înainte să îți prezint baza mai ai nevoie de ceva?
Page 65 of 100 • 1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 82 ... 100