Kanie Mansion
2 posters
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100
Re: Kanie Mansion
Aduc umpic de vlagă discuţiei voastre. zice simplu, tot prin telepatie. Îi dă pantalonii cât poate şi după şi lenjeria intimă.
Dede- Admin
Nu poți face asta mai târziu? Acuma chiar nu e indicat... îi zice brunetei mai urâcios așa.
Aseară era indicat? răspunde răutăcios şi începe să-i maseze penisul cu o mână, ca să-l facă erect. Până la urmă, tu m-ai învăţat. Nu te mai plânge!
Dede- Admin
Iar penisul normal că se face mare. Eee. Atunci eram doar noi singuri...Aici e și ăsta...Îți cam place să te joci.. și se plânge el.
Normal. Dar în loc sa te bucuri, pari mai mult supărat. Unii ar da orice sa o aibă pe regina la picioarele lor, făcând asta, știi. îl mustreaza puțin și după ia penisul în gura, începând sa îl suga.
Dede- Admin
Dar eu nu sunt oricine. Eu sunt regele. și face puțin pe arogantul. Și ca să arate că chiar e rege, se încordează puțin și o face mai lată. O strânge de păr și o bagă în toată gura ei, dacă tot îi place să aibă gura ocupată.
Bruneta scoate un mic geamăt de la asta, dar spera sa scape neauzita de Alexander. Încearcă sa își miște limba și sa continue cu ce a început.
Dede- Admin
Și el se abține să nu geamă, că doar îi place. Alexander nu aude cu nimic. Allan se grăbește puțin să nu fie prins și așa dă drumul la tot ce are în gura ei, să fie sătulă.
Ei, de data asta parcă a fost mai ok. O scoate din gura și înghite tot, apoi răsuflă. Nu cred ca ne-a auzit, deci totul e în regula.
Dede- Admin
Deci îi place când o ia mai tare, bine de știut. Eu eram să fiu prins și cine știe ce se întâmpla. Fi bucuroasă cât mai poți, că de ziua nunții te las fără glas. o atenționează dinainte, ca să știe.
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100