Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 81 of 100 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 81 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Mon Apr 17, 2017 7:58 am

Pai el e cel care a cerut-o ca un grăbit...Acum voia și ea sa facă nunta devreme. Pana seara își găsește o rochie mai infoiata, cu dantela și trandafiri albi pe ea, cu un voal lung cu aceleași flori.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 17, 2017 8:56 am

Eh, la el era mai simplu cu îmbrăcămintea,doar un costum negru croit pe corpul lui și cam atât. Și ca să nu o mai lungim, trece timpul și vine și ziua nunții. E dimineață. Din păcate Hans cu surorile nu pot venii că nah, încă există dușmănie între cele două popoare.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 17, 2017 10:57 am

Naşpa. Aurora ar fi vrut dar nu putea merge singură de nebună acolo, că îi era frică. Asta e. Cecilia nici nu dormise cu Allan noaptea trecută, pentru că aşa era o regulă : Cei doi miri nu trebuie să se vadă în ziua respectivă până când începe nunta. Ceremonia începea la 6 seara, că era mai frumoasă atmosfera. Când se face timpul, Cecilia e gata îmbrăcată şi machiată. Stătea într-o cameră apropiată de curtea regatului, unde se ţinea ceremonia, şi era alături de Michelle şi nişte servitoare.
Spoiler:
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 17, 2017 11:36 am

Asta e, nu tot timpul e frumos. Hans e bucuros că fratele lui în viață, dar s-a schimbat atât de mult încât nu îl mai recunoaște. Blondul era cu Alexander și cu ceilalți băieți cunoscuți de ei și vorbeau diverse chestii. Chit că Alexander îl mai mustrează nițel când încearcă să bea mai mult decât e nevoie. Era într-un costum negru, clasic.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 17, 2017 11:44 am

În grădină erau aşezate bănci pentru invitaţi. Bineînţeles că erau prezenţi şi conducători ai regatelor apropiate. Preotul era în faţă şi îi aştepta. După ce intră Allan, vine şi Cecilia şi preotul începe să spună acolo.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 17, 2017 11:55 am

Și după ce se încheie slujba și toate cele, preotul spune: Acum că am terminat slujba și e momentul când prințesa dovedește că e supusă mirelui, poți mușca mireasa. și Allan face cum spune. Îi ridică voalul și o mușcă de gâtul ei gol și începe să îi sugă sângele. Are un gust unic, că de-aia e regina. Acum a înțeles de ce nu voia să fie mușcată din timp, ca să se hotărească dacă vrea să fie supusă lui Allan. Chiar de nu o tratează ca pe o sclavă și să o pună să facă tot felul de chestii, e vorba mai mult de orgoliul ei decât de actul în sine. Îi suge sângele normal, ușor flămând. Că o regulă era ca mirele să fie însetat de sângele miresei ca să arate că o dorește foarte mult.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 17, 2017 12:16 pm

Cecilia nu mai fusese muşcată niciodată şi era un sentiment nou pentru ea, dar îi plăcea. Şi pentru blond era probabil altceva când lua sângele direct din corpul ei, nu dintr-un pahar. Îşi ţine mâinile pe umerii lui şi îl lasă să se sature.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 17, 2017 12:44 pm

Da, era altfel când o mușca. După ce se face sătul îi dă drumul și se uită la ea. Te iubesc, soția mea. și acum o alintă mai mult decât ,, regina mea” , că acum oficial sunt soț și soție!
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 17, 2017 5:12 pm

Toată lumea aplaudă şi se ridică de la locuri. Vine momentul în care Cecilia aruncă buchetul şi este prins de Michelle *previzibil*. Ea e fericită şi se uită la Alexander discret.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 17, 2017 6:55 pm

Alexander e și el fericit pt regină și va lua mai serios relația cu Michelle. Allan e și el atent cu restul invitaților și le răspunde. Participând le serată unde au dansat, tăiat tortul, și multe alte chestii ce se fac la o nuntă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 81 of 100 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics