Kanie Mansion
2 posters
Page 22 of 100 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 61 ... 100
Re: Kanie Mansion
După ce are grijă de copilași merge la brunetă și toarce. Sunt a stăpânului. Dar prima oară am fost a ta. spune ea în timp ce se alintă.
Aw, ce drăguţ. Shirley normal că o ia în braţe şi se pune pe canapea, lângă Umbreon. El, cum e ca stăpâna, normal că îi place atenţia şi sare şi el acolo. Iar avea pisici în braţe! Ce viaţă fericită pentru ea. Puişorii merg la Izaya, că el încă era în picioare şi era mai aproape de ei, trăgându-l cu lăbuţele de picior.
Dede- Admin
Mă bucur pentru voi. Aveți niște copii superbi. și se pune în fund pe covor și se joacă cu toți puișorii.
Ei se bucura și sar în poala băiatului. Shirley îi alinta pe părinți, dar mai trage și cu ochiul la Izaya, ca doar na, erau tinerei.
Dede- Admin
Au timp să și-o tragă cât vor după. Izaya oferă atenție tuturor animăluțelor de pe el. Hmm. Tu fată poți să comunici cu noi. Dar motanul poate? întreba curios.
Normal. Doar că nu am avut să vă zic nimic, decât să sper să plecaţi odată să v-o trageţi altundeva ca să putem să ne-o tragem şi noi aici.. răspunde el prin telepatie, mai morocănos. Shirley începe să râdă când aude asta.
Dede- Admin
Mâță. Ai uitat cine sunt stăpânii? și face și Izaya pe morocănosul. Espi în schimb își face o palmă invizibilă ce dă peste fața motanului. Ea e o educată și nu îi permite să vorbească cu stăpânii în tonul ăla, mai ales lui Izaya ( că e stăpânul ei, desigur)
Pe Shirley și pe Umbreon nu prea îi interesa asta și erau cam de aceeași părere. Motanul Da cu lăbuțele după mana invizibila și se potolește. Au și ei voie sa se exprime, dragule. își apără fata repede pisica.
Dede- Admin
Dar nu cu tonul ăla. răspunde Izaya după ce se potolește. Puiuții în schimb tremură de frică , nu sunt obișnuiți cu cearta dintre părinții lor. Espi simte asta și coboară la ei ca să îi calmeze.
Mutree. Shirley trece peste și lasă pisicile sa se joace. Mi-E foame. Merg sa îmi iau ceva. iar bruneta pleacă din camera. Avea chef de sex.
Dede- Admin
Page 22 of 100 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 61 ... 100