Kanie Mansion
2 posters
Page 41 of 100 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 70 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ne știm de puțin timp. Ghicește și tu singură. și da, Eden seamănă cu bunicul lui la aspectul ăsta. E cam greu de tras de limbă.
Julietta se bosumflă umpinc, dar nu lasă asta să oprească planul ei. Păi eu ştiu cum sunt. Vreau să ştiu cum mă văd alţii.
Dede- Admin
Nu știu cum te văd alții. Eu sunt Eden, nu alții. îi zice mai morocănos puțin și se uită la ea.
Când aude asta, chicoteşte. Bine. Vreau să ştiu cum mă vede Eden. se corectează după, punând accentul mai mult pe numele lui. Îl ducea cu binişorul deocamdată.
Dede- Admin
Şi uite aşa îi piere zâmbetul fetei şi se cam enervează şi ea. Adică aşa încăpăţânat e? Ok. Mersi că mi-ai spus. Ne mai auzim. şi se ridică de acolo ca să nu se certe cu el şi pleacă spre camera ei din cabană, că altceva nu mai aveau ce face.
Dede- Admin
E bine că am scăpat de ea. Că devine cam insistentă. își zice în gând și își vede de treabă. Mi-e așa o lene. Cine crezi că mi-a înghețat buzele,Bella?
Nu ştiu.. Nici unul nu a zis sau a arătat puterile lui. V-a trebui să descoperim noi singuri, cred... răspunde Bella plictisită. Îi vede pe Hans cu Aurora, stând pe o bancă şi bând nişte suc. Oare Hans? Că i-a tot luat apărarea.
Dede- Admin
Da! Du-te! îl încurajează blondina în timp ce ea, ca o blondă mai brunetă pe dinauntru, zice să nu se bage la înaintare, ca să nu o păţească. Totuşi, îşi va apăra fratele dacă e cazul.
Dede- Admin
Page 41 of 100 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 70 ... 100