Kanie Mansion
2 posters
Page 67 of 100 • 1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100
Re: Kanie Mansion
Brunetul îi vede clitorisul așa că duce mâna după fund acolo și începe să se joace cu el. Cealaltă mână continuă treaba.
Și trec cam vreo 20 de minute de când se joaca, iar argintia cam obosise. Era destul de uda, dar era de ajuns.
Dede- Admin
Asta la obosit și pe el. Dar nu își dă drumul. E evident că am obosit amândoi. Continuăm mai târziu, mi-e foame.
Ea e cam mirata și se strâmbă. I-auzi ce reguli faci tu. Știai ca te doare dacă ții? Hai, hai! si începe iar sa i-o frece, de data asta făcând și cu sânii.
Dede- Admin
Chiar vrei să câștigi și aici? spune supărăcios. Ca să o mai excite mai tare bagă o parte din limbă în ea. Că de vrea să fie in concurență...Asta primește.
Am mai câștigat pana acum? întreabă cu tupeu apoi își ocupa gura cu penisul lui.
Dede- Admin
Eh.. și nici bine nu zice nimic că iar geme. Acuma chiar că îi venea să ejaculeze. Ca să o mai excite și el o linge de vagin foarte repede și apăsat. Cu degetele mari îi apasă de clitoris ca să o stimuleze și acolo.
Julietta era concentrata pe ce făcea acolo și aștepta ca el sa își dea odată drumul..
Dede- Admin
Macar si-a dat drumul! Totuși, nu poate înghițit, ca nu îi era ei comod, ce sa faci. Așa ca ia un alt șervețel și scuipa acolo. Se ridica de pe el și acum e mult mai bine
Dede- Admin
Page 67 of 100 • 1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100