Kanie Mansion
2 posters
Page 83 of 100 • 1 ... 43 ... 82, 83, 84 ... 91 ... 100
Re: Kanie Mansion
Izaya și-a dat seama imediat despre ce este vorba. Meh. Byakuganul e enervant. Nu cunosc o tehnică pentru asta. Poate doar de îți acoperi corpul cu o energie ca o armură sau ceva de genul acesta. îi răspunde argintiei normal.
Dar chestia pe care ai făcut-o tu înainte? Armura aia? Vreau şi eu! spune mai dornică de învăţat. Julietta oricum voia să îşi ia revanşa la şcoală cu Eden şi trebuia să fie pregătită.
Dede- Admin
Hmm. Ar fi o idee bună. Dar vezi că nu e chiar ușor. E nevoie de concentrare maximă și o limitate a energiei ca să nu o epuizezi. îi zice normal. Mă mir totuși că e așa concurențială. Byakuganul nu e o abilitate oculară periculoasă dacă ai grijă precum Sharinganul. Am mințit nițel cu abilitățile familiei. Că le poate face dacă există un transplant de ochi. Dar e prea periculos pentru o copilă ca ea să se atingă de puterea aceea.
Pentru ea, care era doar cu bătaia, era periculos Byakugan-ul. Dacă-i lua puterea, era gata. Nici o problemă. Mă descurc. apoi scoate limba la el copilăreşte, că doar are 16 ani, na.
Dede- Admin
Eliberează energia ta în jurul corpului și încearcă să o faci foarte densă, ca să fie ca o armură. îi zice normal. El se așează pe capota mașinii și îi lasă fetei spațiul necesar ca să exerseze.
Julietta îl ascultă şi încearcă să facă cum îi zice. Dacă şi-ar fi activat semnul, mergea mai uşor eliberatul ăsta de energie, dar vrea fără el. Închide ochii şi îşi întinde mâinile, dar era mai greu să facă asta singură.
Dede- Admin
Nu te grăbii. Că o să obosești repede. îi mai dă un sfat brunetul, ca să fie sigur că nu va face o greșeală.
Julietta încearcă și sa zicem ca după vreo jumătate de ora reușește sa elibereze energia în jurul ei așa cum ii zisese Izaya. Era concentrata dar și putin obosita.
Dede- Admin
Bun. Să vedem dacă e și rezistentă. și ia un Kunai și îl aruncă spre argintie fără o jenă.
Julietta tresare și nu știe cum sa reacționeze, ca pe de o parte s-ar fi ferit ca sa nu se raneasca, pe de alta ar fi stat sa vadă și ea dacă energia e destul de puternica. Singura soluție e pana la urma sa nu se ferească. Se concentrează ca sa mărească puterea energiei și pana la urma kunai-ul se lovește ca de un zid și cade la picioarele argintiei. Uh, e bine?
Dede- Admin
Page 83 of 100 • 1 ... 43 ... 82, 83, 84 ... 91 ... 100